Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

24η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (7 Νοεμβρίου 2016)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει τη 7η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

1.Έκθεση Ανάληψης Υποχρεώσεων.
2. Έγκριση Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Οικ. Έτους 2016.
3. Έγκριση Αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και στοιχείων Ισολογισμού, 3ου Τριμήνου έτους 2016.
4. Έγκριση Πρακτικού Διεξαγωγής ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την προμήθεια δύο (2) απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κμ.
5. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για το τμήμα του ανοικτού διαγωνισμού «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Παπάγου-Χολαργού και του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.» και συγκεκριμένα για την προμήθεια με τίτλο «βενζίνη για τα οχήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» προϋπολογισμού 53.505,00€ + ΦΠΑ, το οποίο παρέμεινε άγονο σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 195/2016 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
6. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια συστήματος κυλιομένων αρχειοθηκών» συνολικού προϋπολογισμού 33.108,00€, των όρων διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 76/2016 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
7. Έγκριση Ανάθεσης Γνωμοδοτήσεων και Παράστασης σε Δικαστικές Υποθέσεις, για εργατικές υποθέσεις σε εξωτερικό Δικηγόρο και αποδέσμευση χρηματικού ποσού.

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Άννα – Μαρία Τσικρικώνη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech