Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

24η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (27 Νοεμβρίου 2015)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 27η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Σύνταξη Σχεδίου Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου, έτους 2015.
2. Έκθεση Ανάληψης Υποχρεώσεων.
3. Διάθεση Δαπανών Παγίας Προκαταβολής.
4. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού Δήμου Παπάγου - Χολαργού» και όρων και προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 14/2015 Μελέτης του Τμήματος Τεχνολογίας της                     Πληροφορίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
5. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Σάκων Απορριμμάτων» και όρων και προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 98/2015 της Διεύθυνσης ΠΕ.ΚΑ.ΠΡΑ. του Δήμου.
6. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και ΔΟΠΑΠ» και όρων και               προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 110/2015 Μελέτης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
7. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΤΥΜΠΑΝΩΝ, ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΩΝ κ.λπ.) ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ» και όρων και προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 15/2015     Μελέτης του Τμήματος Τεχνολογίας της Πληροφορίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
8. Έγκριση Σχεδίου όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την εργασία-υπηρεσία με τίτλο: «Επισκευή Οχημάτων και Μηχανημάτων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» προϋπολογισμού 179.949,00 με Φ.Π.Α. 23%.
9. Εξέταση ένστασης της εταιρείας ΓΡ. Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. επί του υπ’ αρ. 27197/10-11-2015 πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και επί της νομιμότητας της διενέργειας του διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Συντήρηση             σιντριβανιών του Δήμου για το έτος 2015» .
10. Έγκριση όρων Διακήρυξης του Έργου: Κατασκευή-Ενίσχυση-Εκσυγχρονισμός Δικτύου Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού.
11. Έγκριση Αποτελέσματος Δημοπρασίας και Ανάδειξη Μειοδότη, για την εκτέλεση του έργου: «Περιφράξεις Κοινοχρήστων χώρων».
12. Απ΄ευθείας ανάθεση της μελέτης “ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ Ο.Τ. 118Α (ΟΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ” Προϋπ: 16.979,31€ με ΦΠΑ.
13. Δικαστική Ολοκλήρωση της υπόθεσης : «Πληρωμή Χρηματικού Εντάλματος Δημήτριου Κουλόπουλου».
14. Ενέργειες προς διαταγή απόδοσης μισθίου, οφειλόμενων μισθωμάτων, κ.λπ. από την Εταιρεία «ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Α.Β.Ε.».
15. Ενέργειες προς διαταγή απόδοσης μισθίου, οφειλόμενων μισθωμάτων, κ.λπ. από την Εταιρεία « Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΙΚ. ΡΟΪΜΠΑ Α.Ε.».
16. Έγκριση Πρακτικού Κατακύρωσης του Πρόχειρου Διαγωνισμού, για την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων προσωρινής αποθήκευσης υλικών».


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Βαλυράκης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech