Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

5η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (30 Ιανουαρίου 2018)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 30η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών πιστώσεων, έτους 2018.
ΘΕΜΑ 2ο : Σύνταξη σχεδίου Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού, Οικ. Έτους 2018.
ΘΕΜΑ 3ο : Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και στοιχείων Ισολογισμού 4ου Τριμήνου 2017 .
ΘΕΜΑ 4ο : Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για τα προνοιακά επιδόματα του Δήμου Παπάγου- Χολαργού.
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση Πρακτικού – γνωμοδότησης της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης προσφορών λοιπών προμηθειών και υπηρεσιών για την αξιολόγηση προσφοράς για τη προμήθεια με τίτλο «προμήθεια πετρελαίου κίνησης Δήμου Παπάγου – Χολαργού» και ανάθεση της προμήθειας με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω του κατεπείγοντος (σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν. 4412/16)».
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση σχεδίου όρων διακήρυξης Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων, λαμπτήρων και ηλεκτρολογικού υλικού 2018» και όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2018006 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.»
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση της υπ΄αριθμ.: 7/2018 Απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ "Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού" για την απ’ ευθείας ανάθεση συμβάσεων τροφίμων."
ΘΕΜΑ 8ο : Άσκηση Ενδίκου μέσου και ορισμός Δικηγόρου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ηλίας Αποστολόπουλος.
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech