Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Πασχαλινή διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Κύριο

 

Την Παρασκευή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή διανομή προς 230 οικογένειες ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μετέδωσαν όσοι προσέφεραν προϊόντα χρήματα, αλλά και εθελοντική εργασία, συνεισφέροντας στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει όσους βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και συγκεκριμένα:

  • Τα καταστήματα Απολλώνιο, Βενέτης Χολαργού, Βενέτης Smart Park, Άρτος και Μέλι, Άρτος και Γλυκίσματα και Αρτόραμα.
  • Τα Ζαχαροπλαστεία ‘Dolcetti’, ‘Choc o Rock’, ‘Ολυμπιάδα’, ‘Mariz’.
  • Τα super markets ‘Σκλαβενίτης’ και ‘ΑΒ Βασιλόπουλος’.
  • Τα κρεοπωλεία Μπεκιάρης, Γκίκας, Καραλίδης Φώτης, Κομιανός Σταύρος και Καρμπαλιώτου Βούλα.
  • Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ‘Πανελλήνια Οργάνωση Οικογένειας και Νεότητος’, Λέσχη LIONS Παπάγου ‘Ολυμπιάδα’, ‘Ψηλορείτης’ και Χριστιανική Ένωση Νεανίδων.
  • Οι Παραγωγοί Χωρίς Μεσάζοντες ‘Απευθείας’.
  • Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, οι οποίοι προσέφεραν ρούχα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσέφεραν και προσφέρουν προϊόντα, όλους όσοι βοηθούν εθελοντικά στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρόνοιας και των άλλων Υπηρεσιών του Δήμου.

Η συνεισφορά όλων είναι μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης, που ενισχύει την κοινωνική συνοχή και παράλληλα καλλιεργεί την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech