Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σημαντικό βήμα για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη Κύριο

 

 

Σημαντικό βήμα για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη, και ποιοτικό άλμα στη διαχείριση των απορριμμάτων, συνιστούν οι υπόγειοι κάδοι που τοποθετήθηκαν πιλοτικά, σε τρία σημεία της πόλης μας και συγκεκριμένα στις οδούς Κεραμεικού, Φανερωμένης και 25ης Μαρτίου.

Τοποθετήθηκαν συνολικά έξι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων, τα οφέλη των οποίων είναι:

  • H υγιεινή προσωρινή αποθήκευση σε σημεία της πόλης που παρουσιάζουν μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων, όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικό κέντρο, κ.α.
  • Η αποδέσμευση κοινοχρήστων χώρων από συστάδες τροχήλατων κάδων.
  • Η αισθητική και αρχιτεκτονική αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων, καθώς κάθε υπόγειος κάδος αντικαθιστά τρεις κοινούς τροχήλατους κάδους.

Με την υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων, ο Δήμος μας επιδιώκει την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης, την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών καθαριότητας.

Επόμενος στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι η τοποθέτηση και άλλων υπόγειων κάδων σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων.

 

Ο χώρος πριν την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech