Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ημερίδα για τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Κύριο

 
 
Ημερίδα για τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εχθές Τρίτη 24 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης».
 
Στην Ημερίδα την οποία παρακολούθησαν μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα οφέλη που προσφέρει το διαδίκτυο, αλλά συγχρόνως και για τους κινδύνους που απορρέουν από την αλόγιστη χρήση του.
 
Επίσης για το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού (Cyberbullying), για τον εθισμό στο διαδίκτυο που οδηγεί ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις, για τη διαδικτυακή απάτη, καθώς και για την άμεση επέμβαση της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πολλές και σοβαρές περιπτώσεις με απόλυτη επιτυχία.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον Στρατηγό κ. Μανώλη Σφακιανάκη για τη συνεργασία του, τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Παπακώστα και όλη την επιστημονική ομάδα που συμμετείχε στην ημερίδα.
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech