Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εγκαίνια 1ου Τριθέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού Κύριο

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 τα εγκαίνια του 1ου Τριθέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φειδίου 12.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού είναι ένα σχολικό συγκρότημα λειτουργικό, φιλόξενο και ευχάριστο που έχει κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με όλους τους σύγχρονους όρους ασφάλειας, υγιεινής και βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, με συνολικό εμβαδόν 567,63 τ.μ.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του σχολείου και συγκεκριμένα: τον Επίτιμο Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Σκούρτη, τον τέως Δήμαρχο Χολαργού κ. Δημήτριο Νικολάου, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειο Ξύδη, οι οποίοι ήταν παρόντες, και την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές, που χρηματοδότησε εξολοκλήρου το έργο.

Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία του Νηπιαγωγείου.

Τέλος ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, που στη θητεία του ως Δήμαρχος, εγκαινιάστηκε ένα νέο σχολείο, γιατί κάθε σχολείο που ανοίγει είναι μια υπόσχεση και ένας λόγος να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και ευχήθηκε στο προσωπικό υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές να έχουν μια όμορφη σχολική χρονιά.

Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Ανδρώνης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κουτρουμπής, η Σχολική Σύμβουλος και Κασαβέτη, ο Γ.Γ. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Νομικών Προσώπων , Πρόεδροι Χολικών Επιτροπών, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, ο Αντιπρόεδρος της ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Διευθυντές Σχολείων κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech