Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διάλεξη με θέμα "Μελαγχολική Κατάθλιψη" Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα «Μελαγχολική Κατάθλιψη», την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 20:00 στην αίθουσα ‘Μ. Μερκούρη’, από τον Δρ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο στόχος της διάλεξης είναι να κατανοηθεί η ιδιαιτερότητα του καταθλιπτικού βιώματος που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό στη βάση φυσιολογικών ψυχολογικών κατηγοριών. Ένας υγιής άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί μόνος του τα ιδιαίτερα στοιχεία του, αλλά και ο ίδιος ο πάσχων δεν μπορεί να επιστρέψει και να περιγράψει την ψυχική κατάσταση που τότε είχε βιώσει.

Στην εκδήλωση θα αναφερθούν αναλυτικά τα συμπτώματα του καταθλιπτικού βιώματος που εκτείνονται από τις μεγάλες αλλαγές στο συναίσθημα, αλλά και την ίδια την προωθητική ενέργεια του ασθενούς. Επίσης, θα γίνει περιγραφή και άλλων ιδιαίτερων καταστάσεων που συνδέονται άμεσα με αυτό, όπως το ενοχικό βίωμα του καταθλιπτικού και ο κίνδυνος αυτοκτονίας.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech