Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη Κύριο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, το 1ο ΓΕΛ Χολαργού, το 2ο ΓΕΛ Χολαργού και το 1ο ΓΕΛ Παπάγου , συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, «Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει το πρωί, Μαθητικό Συνέδριο, στο οποίο ομάδες μαθητών από σχολεία της Περιφέρειας Αττικής θα παρουσιάσουν τις εργασίες που εκπόνησαν, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, μετά από μελέτη του έργου του Νίκου Καζαντζάκη. Το Μαθητικό Συνέδριο θα γίνει στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού και ώρες 08:30 έως 14:15.

Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί το απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 20:00, με Επιμορφωτική Εσπερίδα για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Περιφέρειας Αττικής. Στο πλαίσιο του Αφιερώματος , ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φιλοξενήσει στον εκθεσιακό χώρο, 20 έργα από την έκθεση των Kaplanon Galleries, “Σπουδή στην Οδύσσεια».  

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech