Απόφ. 13/2015 "Χορήγηση ή μη ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων & ποτών, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Κύπρου 24 στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου"

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου αποφασίζει,

Τη χορήγηση Προέγκρισης Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων & Ποτών (παντοπωλείο – καφεκοπτείο – πρατήριο γάλακτος & ειδών ζαχαροπλαστικής – πρατήριο άρτου), στο όνομα του κ. Ησαΐα – Χριστόφορου Ψαρρά του Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Κύπρου 24 στο Οικοδομικό Τετράγωνο 176, στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Η παρούσα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, παρά μόνο βασικό δικαιολογητικό για τη χορήγηση άδειας έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Ο ενδιαφερόμενος, υποβάλλει τη γνωστοποίηση ίδρυσης του καταστήματός του (στο Δήμο), εντός τριών (3) μηνών, από τη χορήγηση της προέγκρισης με δυνατότητα παράτασης δύο (2) ακόμη μήνες, κατόπιν αίτησης - γνωστοποίησης στην αρμόδια υπηρεσία, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της 2ης φάσης γνωστοποίησης ίδρυσης του καταστήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, η παρούσα απόφαση προέγκρισης ανακαλείται αυτοδικαίως.


Η Πρόεδρος

Μαρία Δημάκου

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός