απόφ. 79/2015 "Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος"

Εγκρίνει τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο) - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (καφετέρια - μπαρ), στην εταιρεία με την επωνυμία «BOOTLEG ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με τον διακριτικό τίτλο «BOOTLEG Ε.Π.Ε» όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Γεώργιο Κρυστάλλη του Κων/νου, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φανερωμένης 8 & Βουτσινά (στον ισόγειο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Plaza), στο Οικοδομικό Τετράγωνο 2 στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Η παρούσα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, παρά μόνο βασικό δικαιολογητικό για τη χορήγηση άδειας έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει στο Δήμο, εντός τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασης 2 ακόμη μήνες, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της 2ης φάσης αδειοδότησης του καταστήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα απόφαση προέγκρισης ανακαλείται αυτοδικαίως.

 

Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Γκούμα

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός