απόφ. 69/2015 "Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος"

Εγκρίνει τη χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ζαχαροπλαστείο, αναψυκτήριο) - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (σνακ μπαρ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ (πρατήριο άρτου, πρατήριο γάλακτος & ειδών ζαχαροπλαστικής) στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΟΥ» που εκπροσωπείται νόμιμα από τους κ.κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ του Σταύρου & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ του Ηλία, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων 244 & της οδού Φανερωμένης 1, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 34, στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, με την προϋπόθεση τα προσφερόμενα είδη (άρτος & είδη ζαχαροπλαστικής) να παρασκευάζονται μέσα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει στο Δήμο, εντός τριών (3) μηνών με δυνατότητα παράτασης 2 ακόμη μήνες, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της 2ης φάσης αδειοδότησης του καταστήματος.
Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα απόφαση προέγκρισης ανακαλείται αυτοδικαίως.


Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Γκούμα

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός