απόφ. 71/2015 "Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος"

Εγκρίνει τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο), με τον διακριτικό τίτλο «BURGER LAB ΧΟΛΑΡΓΟΥ», στην ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΒΟΥΡΓΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε» που εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΒΟΥΡΓΑΝΑ του Παναγιώτη, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φανερωμένης 8 & Βουτσινά (στο β’ ισόγειο χώρο του Εμπορικού κέντρου Plaza) στο Οικοδομικό Τετράγωνο 2, στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει στο Δήμο, εντός τριών (3) μηνών με δυνατότητα παράτασης 2 ακόμη μήνες, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της 2ης φάσης αδειοδότησης του καταστήματος.
Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα απόφαση προέγκρισης ανακαλείται αυτοδικαίως.


Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Γκούμα

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός