αρ. αποφ. 15/2017 Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού εγκρίνει σύμφωνα με την εισήγηση, τα κάτωθι:

 

Εγκρίνει την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙ ΛΙΑΝΙΚΩΣ (αμιγές πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής με παρασκευαστήριο) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (παντοπωλείο), το οποίο βρίσκεται στην οδό ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 188 & ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 512(Α), στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, στην ανώνυμη βιομηχανική εμπορική εταιρεία «ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Κωνσταντίνο Δημητρίου του Γεωργίου.

Η παρούσα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, παρά μόνο βασικό δικαιολογητικό για τη χορήγηση άδειας έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει στο Δήμο, εντός τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασης 2 ακόμη μήνες, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της 2ης φάσης για τη γνωστοποίηση λειτουργίας του καταστήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα απόφαση προέγκρισης ανακαλείται αυτοδικαίως.

 

Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Γκούμα

 

Επισυνάπτεται η απόφαση.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός