Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

αρ. αποφ. 176/2016 "Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων"

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει, Εγκρίνει σύμφωνα με την εισήγηση, τα κάτωθι :

1. Τη μη κοπή της φλαμουριάς, που βρίσκεται επί των οδών Δυρραχίου 17 & Ελευθερίας, κατόπιν της υπ’ αριθ. 11330/17-05-2016 αίτηση του κου Γεώργιου Γιωργαντά, διότι το συγκεκριμένο δέντρο, μια υγιέστατη και εύρωστη φλαμουριά, αποτελεί στολίδι για την περιοχή και θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες διατήρησης του, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
2. Το κλάδεμα κορυφής, πέντε (5) πανύψηλων πεύκων (άνω των 20μ) με κλίση προς το δρόμο, επί της οδού Γ. Μπλέσσα 73 (άλσος όπισθεν 15ης Στάσης ΟΑΣΑ), προκειμένου να μειώσουμε τις πιθανότητες πτώσης τους.
3. Το κλάδεμα κορυφής και πλευρικών διακλαδώσεων, δύο (2) πεύκων του πεζοδρομίου επί των οδών Ανδριανουπόλεως 17 & Εθ. Αμύνης 75, προκειμένου να μειώσουμε τις πιθανότητες πτώσης τους.
4. Την κοπή ενός μεγάλου πεύκου, το οποίο έχει αποκαλύψει το ριζικό του σύστημα, έχει ήδη πλαγιάσει και κρατιέται σε άλλο δέντρο και το επιβαρύνει, στο άλσος όπισθεν της οδού Καραλή 59, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, την εκρίζωση και την αντικατάσταση του με κουκουναριές.
5. Την κοπή ενός μεγάλου πεύκου, το οποίο έχει αποκαλύψει το ριζικό του σύστημα, έχει ήδη πλαγιάσει και κρατιέται σε άλλο δέντρο και το επιβαρύνει, στο παρακείμενο άλσος της οδού Πίνδου 90, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, την εκρίζωση και την αντικατάσταση του με κουκουναριές.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Οικονόμου

Διαβάστηκε 1358 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech