Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

αρ. αποφ 348/2016 Έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και των όρων αυτής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Ευρώπης»

Έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και των όρων αυτής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Ευρώπης» και ορισμός ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού με τον αναπληρωτή του, σύμφωνα με το άρθρο 8 της προτεινόμενης προγραμματικής σύμβασης ως μέλος της κοινής επιτροπής παρακολούθησης.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγκρίνει, σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση, τα ακόλουθα :

1. τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και των όρων αυτής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Ευρώπης», συνολικού προϋπολογισμού 90.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) και

2. ορίζει ως εκπρόσωπο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για μέλος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης, σύμφωνα με το άρθρο 8 της προγραμματικής σύμβασης, τη Δημοτική Σύμβουλο κα Γεωργία Αρβανίτη με αναπληρωτή της το Δημοτικό Σύμβουλο κο Μιχαήλ Χατζή.

 

 Επισυνάπτεται η απόφαση.

 

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Οικονόμου

 

Διαβάστηκε 1750 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech