Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 107/2018 “Έγκριση της μελέτης: «Αναβάθμιση 1ου Λυκείου Χολαργού επί της οδού Καραϊσκάκη της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού»”

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εγκρίνει τη μελέτη «Αναβάθμιση 1ου Λυκείου Χολαργού επί της οδού Καραϊσκάκη της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού», σύμφωνα με το σκεπτικό της εισήγησης, προκειμένου να γίνει μία πλήρης αναβάθμιση σε ένα από τα παλαιοτέρα σχολική συγκροτήματα του Δήμου μας.

Η μελέτη αυτή έχει προέλθει από τη συνένωση δύο μελετών, που έχουν εκπονήσει τρίτοι για λογαριασμό του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και η Τεχνική Υπηρεσία συνένωσε, αναθεώρησε τιμές και τιμολόγια του 2013 στα αντίστοιχα επικαιροποιημένα τιμολόγια του 2017 καθώς και του Υ.Π.Α., πρόσθεσε εργασίες βαψίματος και κατέληξε σε νέο προϋπολογισμό του έργου, ποσό 1.922.500,00€ (με Υ.Π.Α. 24%).

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 1432 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech