Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 319/2018 “Τροποποίηση - συμπλήρωση του Κανονισμού Λειτουργίας τών Δημοτικών Κοιμητηρίων Παπάγου - Χολαργού”

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση, την τροποποίηση - συμπλήρωση της υπ΄ αριθ. 8/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΘΟΟΩΞ1-Χ6Δ), αναφορικά με τον Κανονισμό Λειτουργίας τών Δημοτικών Κοιμητηρίων Παπάγου - Χολαργού, ως ακολούθως:

  1. Συμπλήρωση του 6ου άρθρου «Ενταφιασμός νεκρών»: «Αποβιώσαντες από λοιμώδες νόσημα που υπάγεται στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό, ενταφιάζονται στο μεν Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου στον τομέα «Μ» και στους τάφους με αριθμό από 1028 έως και αριθμό 1038, στο δε Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, στον τομέα «Ζ» και στους τάφους με αριθμό από «1» έως και «10» (Π.Δ. 210/1975, άρθρο 3).
  2. Διαγραφή της υποπαραγράφου τού 10ου άρθρου «Κατάργηση Οικογενειακών Τάφων»: «….. με την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίζεται και το χρηματικό ποσό με το οποίο θα αποζημιωθεί ο δικαιούχος ή οι δικαιούχοι τού τάφου. Το ποσό αυτό μπορεί να ανέρχεται είτε στο 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τον αρχικό δικαιούχο για την απόκτηση του δικαιώματος χρήσης τού τάφου είτε στο 50% του τρέχοντος ποσού για την απόκτηση δικαιώματος, όποιο εξ αυτών είναι μεγαλύτερο» (αριθ. Πράξης 45/16-05-2018 Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου).
  3. Συμπλήρωση του 22ου άρθρου «Εργολήπτες - Εκτέλεση Έργων / Εργασιών»: Απαγορεύεται η χρήση μαρμάρων, λίθων ή άλλων υλικών μαύρου χρώματος κατά την εκτέλεση εργασιών κατασκευής, διαμόρφωσης ή διακόσμησης οικογενειακών τάφων ή κοινών τάφων τριετούς ταφής. Η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε άλλου χρώματος πλην του λευκού, θα πρέπει να έχει την έγκριση του Τμήματος Διαχείρισης Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 921 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech