Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 273/2019 “Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικού) του έργου: «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων και ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Αθλητικού Κέντρου Χολαργού»"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εγκρίνει σύμφωνα με το σκεπτικό της εισήγησης, τον 2ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικός) του έργου: «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων και ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Αθλητικού Κέντρου Χολαργού», με ανάδοχο τον «ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΕΡΟΝΙΚΗ», όπως συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, προκειμένου να συμπεριλάβει τις αυξομειώσεις ποσοτήτων εργασιών που δεν ήταν δυνατόν να είχαν προβλεφθεί κατά την σύνταξη της σχετικής μελέτης.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις αυξομειώσεις ποσοτήτων των εργασιών, η τελική δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 356.970,65€ εκ των οποίων 287.879,56€ για εργασίες (συμπεριλαμβανομένων δαπανών απρόβλεπτων εργασιών και πρόβλεψης αναθεώρησης) και 69.091,09€ για Φ.Π.Α. 24%.

Ο 2ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών (τακτοποιητικός), δεν παρουσιάζει μεταβολή ως προς το συμβατικό αντικείμενο.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 666 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech