Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 5/2020 “Έγκριση σύναψης σύμβασης με ιδιώτη για την υπηρεσία: «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των γραφείων σε κτίρια του Δήμου Παπάγου - Χολαργού 2020-2021»"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις τού άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας τού Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση, τη σύναψη σύμβασης με ιδιώτη για την υπηρεσία: «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σε κτίρια του Δήμου Παπάγου - Χολαργού 2020-2021», λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της αδυναμίας εκτέλεσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, με προσωπικό του Δήμου.

Για την διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας αλλά και την υγιεινή καθαριότητα στους χώρους των κτιρίων του Δήμου, θα συνταχθεί σχετική μελέτη με τους όρους και τις προϋποθέσεις ανάθεσης της υπηρεσίας σε ιδιώτη, από τη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, που θα έχει τον έλεγχο και την επίβλεψή της.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της παρεχόμενης υπηρεσίας, θα είναι ένας (1) χρόνος από την υπογραφή της σύμβασης και έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση, από την Οικονομική Υπηρεσία, στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2020, στον Κ.Α. 10.6274.0001.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 740 φορές Τελευταία τροποποίηση στις 03 Φεβ 2020
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech