Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 13/2020 “Έγκριση σύναψης σύμβασης με ιδιώτη για την υπηρεσία: «Υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης οργανικών αποβλήτων προϊόντων βιομάζας, για το έτος 2020»"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις τού άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας τού Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση, τη σύναψη σύμβασης με ιδιώτη για την υπηρεσία: «Υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης οργανικών αποβλήτων προϊόντων βιομάζας, για το έτος 2020», λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της αδυναμίας εκτέλεσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, με μέσα και προσωπικό του Δήμου.

Για την συγκεκριμένη υπηρεσία θα συνταχθεί σχετική μελέτη με τους όρους και τις προϋποθέσεις ανάθεσης της υπηρεσίας σε ιδιώτη (ο όποιος θα διαθέτει όλες τις απαιτούμενες νόμιμες άδειες για το σκοπό αυτό) από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Αειφορίας, που θα έχει τον έλεγχο και την επίβλεψή της υπηρεσίας. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της αποκομιδής, συλλογής, μεταφοράς και διαχείρισης των οργανικών υποπροϊόντων από 4.450 δέντρα του Δήμου, δε θα υπερβεί τις 60 μέρες.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 622 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech