Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 85/2020 "Εξέταση αιτήματος της κας Δέσποινας Παπαπαναγιώτου, για την πρόωρη λύση της μίσθωσης του περιπτέρου επί της πλατείας Κ. Παλαμά στην Κοινότητα Χολαργού"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση:

 

Α. τη λύση της υπ’ αριθ. 2482/01-02-2018 σύμβασης μίσθωσης με την μισθώτρια κα Δέσποινα Παπαπαναγιώτου, με την οποία της παραχωρήθηκε αποκλειστικά το δικαίωμα χρήσης του περιπτέρου επί της συμβολής των οδών Φανερωμένης & Τήνου έναντι της Πλ. Παλαμά στην Κοινότητα Χολαργού, έναντι ανταλλάγματος (μισθώματος), που θα ισχύει από 01-07-2020, θα γίνει αζημίως για αμφότερα τα μέρη και θα επιστραφεί η κατατεθείσα από τη μισθώτρια εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύμβασης, υπό την προϋπόθεση ότι η μισθώτρια θα εξοφλήσει το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεών της που απορρέουν από την ως άνω μισθωτική σχέση έναντι του Δήμου μας, καθώς και οφειλές από τέλη και πρόστιμα κατάληψης κοινοχρήστου χώρου από το περίπτερο.

Β. εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού κο Ηλία Αποστολόπουλο, να υπογράψει τη σύμβαση λύσης της μίσθωσης για λογαριασμό του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 597 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech