Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 180/2020 "Κατανομή λειτουργικών δαπανών για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την παραπάνω εισήγηση, τα ποσά των επιχορηγήσεων για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να δίδονται στις δύο Σχολικές Επιτροπές, κάθε τριμήνου και εφόσον πρώτα αφαιρεθεί η προμήθεια του Τ.Π.Δ., ως ακολούθως:

 στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή με συντελεστή βαρύτητας 0,62 επί του ποσού της επιχορήγησης και

 στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή με συντελεστή βαρύτητας 0,38 επί του ποσού της επιχορήγησης.

Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 00.6711.0003 «απόδοση χρημάτων στις Σχολικές Επιτροπές για την αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών» οικ. ετών 2020 και 2021.

Εφόσον τα στοιχεία της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 αλλάξουν (αριθμός μαθητών και χώροι που δραστηριοποιούνται) τότε θα ληφθεί νέα απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 725 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech