Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρ. απόφ. 10/2021 "Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση:

A. Για την Κοινότητα Παπάγου:

1. την κοπή ενός (1) δέντρου (ελιά) στην συμβολή των οδών Βυζαντίου και Ροδόπης στην Κοινότητα Παπάγου (και συγκεκριμένα μιας άρρωστης και σχεδόν απονεκρωμένης ελιάς που βρίσκεται ακριβώς στη γωνία των οδών) και όχι την κοπή τεσσάρων (4) ελαιόδεντρων, που αιτείται ο κος Παναγιωτόπουλος με την υπ’ αριθ. 228/07-01-2021 αίτησή του.

2. την κοπή τριών (3) δέντρων (νεραντζιές) που εμποδίζουν την είσοδο, την έξοδο και την στροφή των οχημάτων, λόγω στενότητας του οδοστρώματος στην οδό Αϊδινίου 5 (όπισθεν της οδού Ελ. Βενιζέλου 10) στην Κοινότητα Παπάγου, κατόπιν της υπ’ αριθ. 367/11-01-2021 αιτήσεως του κου Γεράσιμου Σταθόπουλου, ιδιοκτήτη της νεοεγειρόμενης οικοδομής και η οποία συνοδεύεται από διάγραμμα και αντίγραφο οικοδομικής άδειας. Με την ολοκλήρωση της οικοδομής, ο αιτών, θα αναλάβει τη φύτευση τριών (3) νέων δέντρων νεραντζιάς, ηλικίας τουλάχιστον 3 ετών σε θέσεις που θα του υποδείξει η Δ/νση Περιβάλλοντος και Αειφορίας, ώστε να διατηρηθεί το ισοζύγιο πρασίνου.

3. την κοπή δύο (2) δέντρων (νεραντζιές) που εμποδίζουν τις εργασίες κατεδάφισης στην οδό Βουτσινά 28 στην Κοινότητα Παπάγου, κατόπιν της υπ’ αριθ. 20987/25-11-2020 αίτησης του κου Μάνου Μπότσαρη - Πολιτικός Μηχανικός και η οποία συνοδεύεται από πλήρη φάκελο δικαιολογητικών (αντίγραφο οικοδομικής άδειας, σκαρίφημα, τοπογραφικό διάγραμμα, φωτογραφίες και περαιωμένη δήλωση ένταξης στο Ν. 4495/2017). Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο αιτών, θα αναλάβει τη φύτευση δύο (2) νέων δέντρων, σε θέση που θα του υποδείξει η Δ/νση Περιβάλλοντος και Αειφορίας, ώστε να διατηρηθεί το ισοζύγιο πρασίνου.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 535 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech