08η Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (13 Νοεμβρίου 2015).

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55 – Χολαργός, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στις 13 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 

ΘΕΜΑ 1ο:  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος ατόμου με αναπηρία σε οδικό τμήμα της Δημ. Κοινότητας Χολαργού (Πυθαγόρα 15).
ΘΕΜΑ 2ο:  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος ατόμου με αναπηρία σε οδικό τμήμα της Δημ. Κοινότητας Χολαργού (Θεοτοκοπούλου 4).
ΘΕΜΑ 3ο:  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος ατόμου με αναπηρία σε οδικό τμήμα της Δημ. Κοινότητας Χολαργού (Αριστοτέλους 46-48).
ΘΕΜΑ 4ο:  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με αίτημα της Ιδ. Κλινικής “LOCUS MEDICUS A.I.E.”, για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων σε οδικό τμήμα της Δημ. Κοινότητας Χολαργού.
ΘΕΜΑ 5ο:  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με αίτημα Δημότη, για την τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων επί της οδού Αργυροκάστρου της Δημ. Κοινότητας Παπάγου ( πίσω είσοδος συγκροτήματος 2ου – 3ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου).
ΘΕΜΑ 6ο:  Σήμανση και ασφάλιση των Εσοχών στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν των 4ου και 5ου Νηπιαγωγείων Χολαργού, για την εξυπηρέτηση του προσωπικού αυτών.
ΘΕΜΑ 7ο:  Τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος ( μάτια γάτας), στην οδό Καραολή & Δημητρίου της Δημ. Κοινότητας Χολαργού.
ΘΕΜΑ 8ο:  Τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος ( μάτια γάτας), στην οδό Ζακυνθινού, της Δημ. Κοινότητας Παπάγου.


Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Γεωργία Αρβανίτη – Φραγκή

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός