Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (09 Ιουλίου 2019)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55 – Χολαργός, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στις 9 Ιουλίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 09.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με την Απαγόρευση στάθμευσης και στάσης έμπροσθεν του πυροσβεστικού κρουνού, επί της οδού Παπανικολή 2 της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου.
ΘΕΜΑ 2ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, σχετικά με τη λήψη Προσωρινών Μέτρων Άρσης Επικινδυνότητας οδού Ζακυνθινού της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και Οριοθέτησης Υφιστάμενου Ποδηλατόδρομου.
ΘΕΜΑ 3ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, για Τοποθέτηση Κολωνακίων αποτροπής στάθμευσης , προς διευκόλυνση της στροφής των Απορριμματοφόρων, επί οδικού τμήματος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου (συμβολή Κυρηνείας και Στρατάρχου Παπάγου).

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός