Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δωρεάν διάθεση οικιακών κομποστοποιητών κήπου Κύριο

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης, ξεκινάει για δεύτερη φορά η δωρεάν διάθεση στους κατοίκους οικιακών κομποστοποιητών κήπου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την παραλαβή του κομποστοποιητή, ενώ για την όλη διαδικασία της κομποστοποίησης θα παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο που θα διοργανώσει ο Δήμος.

Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των νοικοκυριών που θα λάβουν μέρος στο  πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να κατατεθούν σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55 - Χολαργός (Γραφείο Πρωτοκόλλου) ή στο γραφείο της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κας Ειρήνης Βεντουζά (Αναστάσεως 90 Παπάγου).

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το βρείτε συνημμένο.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech