Σκυλάκια για υιοθεσία Κύριο

Ο  Ρίνο, είναι ένας όμορφος ημίαιμος σκύλος τύπου Βorder Collie .  Μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, σύντροφος, ήρεμο, τέλεια συνεργάσιμο και τρυφερό πλάσμα υπάκουος, εκπαιδευμένος, λίγο επιφυλακτικός στην αρχή της γνωριμίας! 

Προέρχεται από μία κατάσχεση ενός συλλέκτη , όπου ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα με 9 σκυλιά. Φαίνεται η συμβίωση τον δίδαξε πολλά. Ο Ρίνος είναι  4 ετών,μεσαίου μεγέθους,  στειρωμένος, εμβολιασμένος, και οι εξετάσεις του οι  αιματολογικές άριστες!!! Δίνετε με συμβόλαιο υιοθεσίας εντός Αττικής.

 

 

 

 

H Sweety, είναι ένα όμορφο ημίαιμο σκύλάκι τύπου Βorder Collie .  Είναι θηλυκό, 2 ετών, εμβολιασμένη, αποπαραστιτωμένη. Δεν έχει στειρωθεί ακόμα  και οι  εξετάσεις της οι  αιματολογικές άριστες. Μπορεί να γίνει η καλύτερη παρέα, έχει  ήρεμο χαρακτήρα, τέλεια συνεργάσιμο και τρυφερό πλάσμα. Εκπαιδευμένη στην βόλτα με οδηγό,είναι

λίγο επιφυλακτική στην αρχή της γνωριμίας!  Προέρχεται από μία κατάσχεση ενός συλλέκτη , όπου ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα με 9 σκυλιά. Φαίνεται η συμβίωση της έμαθε πολλά. Η Sweety είναι μεσαίου μεγέθους και θα δοθεί  με συμβόλαιο υιοθεσίας, εντός Αττικής .

 

Πληροφορίες στην σελίδα του συλλόγου "ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ". 'Ολες οι υιοθεσίες  γίνονται από τον Δήμο (https://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/2015-07-30-06-35-07/zoume-mazi.html) σε συνεργασία με  την φιλοζωική.                                                                      

Άσχετα με το  πόσο σίγουροι είμαστε για το σκύλο μας, πάντα πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε κάθε ζωάκι με προσοχή και ευαισθησία, ώστε να εξασφαλίσουμε μία ευτυχή συνύπαρξη!

Τελευταία τροποποίηση στις 08 Σεπ 2019
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Γατούλης »

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός