Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Απ’ ευθείας ανάθεση της υπηρεσίας ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο Δήμος προτίθεται να προβεί άμεσα στην απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: "ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

 

 Κατάθεση προσφορών έως και την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024 και ώρα: 14:30.

 

Η προσφορά σας θα κατατεθεί (δύο εναλλακτικοί τρόποι):

 

Α. Στο πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (δ/νση: Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός) σε ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις ακόλουθες ενδείξεις:

 

1.         «ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ»

2.         ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΟΜΑΔΑ / ΟΜΑΔΕΣ ………….. ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : …………………………………..

ΥΠΟΨΗ:  Β. ΑΓΓΕΛΗ (Για την ΟΜΑΔΑ Α : ΜΕΛΕΤΗ ΤΜ. Κ.Α.Π.Η.) / Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Για την ΟΜΑΔΑ Β ΜΕΛΕΤΗ ΤΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ).

3.                       Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα

 

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΕΤΗ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΤΙΤΛΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΥΠΟΨΗ ..)

 

ή

 

Β. Στο email του Πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση:

·         Για την ΟΜΑΔΑ Α (ΜΕΛΕΤΗ ΤΜ. Κ.Α.Π.Η.) : στο email της κ. Β. Αγγελή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

·         Για την ΟΜΑΔΑ Β (ΜΕΛΕΤΗ ΤΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ) : στο email του κ. Κ. Πετρόπουλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αν τα έγγραφα είναι σε ηλεκτρονική μορφή με τις κατάλληλες ψηφιακές υπογραφές όπου είναι απαραίτητο.

 

Ο ΗΛΕΚΤΡ. ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΕΤΗ, ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ)  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ  

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech