Άλλη μια δράση κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και την Ένωση Κοινωφελών Σωματείων "Μαζί για το Παιδί", σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού κα Βίκυ Νικάκη και το προσωπικό της Υπηρεσίας, υποδέχτηκαν την κυρία Έρρικα Οικονόμου, ειδική γραμματέα του "Μαζί για το Παιδί" και τον εθελοντή κύριο Γιάννη Ματαλιωτάκη και μοίρασαν δωρεάν παπούτσια σε όλα τα παιδιά και τους εφήβους των ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα παιδιά δοκιμάσαν και παρέλαβαν από ένα ζευγάρι ολοκαίνουργια παπούτσια προσφέροντας την καλύτερη ανταμοιβή: χαρούμενα χαμόγελα.

Τα υποδήματα ήταν προσφορά της εταιρείας TOMS.

 

 

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετείχε  σε συναυλία όπου παρουσιάστηκε το νέο έργο του Στέφανου Κορκολή «Συμφωνικά και μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη», στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το έργο ήταν μια συμπαραγωγή με την ΕΡΤ, για ένα μουσικό-ποιητικό ταξίδι, με την ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και συμμετείχε η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ

Τα παιδιά της Χορωδίας του Δήμου έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση,  καταχειροκροτήθηκαν και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια για αυτή τους τη συμμετοχή.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου μας , καθώς επίσης και στην Καλλιτεχνική Διευθύντρια Κατερίνα Μάσκα και τον δάσκαλο τους Ορέστη Χατζηνάκη.

Οι εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου – Χολαργού, για τη σχολική χρονιά 2018-2019 θα γίνονται καθημερινά, από 10 Μαΐου 2018, έως και 30 Μαΐου 2018, κατά τις ώρες από 09:00 έως 14:00, στα κεντρικά γραφεία του ΔΟΚΜΕΠΑ (17ης Νοεμβρίου 121).

Αιτήσεις και πληροφορίες θα δίνονται:

 1. Στα κεντρικά γραφεία του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου – Χολαργού (17ης Νοεμβρίου 121, Τηλ: 2106531778).
 2. 2ο Παιδικό Σταθμό Παπάγου (Αναστάσεως 76, Παπάγου, Τηλ: 2106515051).
 3. Από το site του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου – Χολαργού (www.dokmepa.gr).
 4. Από το site του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (www.dpapxol.gov.gr ).

Οι επανεγγραφές θα γίνονται στην Προϊσταμένη του εκάστοτε Παιδικού ή Βρεφονηπιακού Σταθμού, όπου φοιτά το παιδί, κατά τις ίδιες ημερομηνίες και ώρες.

 

 

Χρύσα Παρίση  - Πρόεδρος Δ.Σ. - Δημοτική Σύμβουλος

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνει τη δράση #Job Day Παπάγου – Χολαργού, μία εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.

Πρόκειται για μία δράση η οποία περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση #Jobday έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους. 

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη στρατηγική δημιουργίας επιτυχημένης καριέρας, τις ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, τη νέα τάση του social recruiting και τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού.

Το #Job Day Παπάγου – Χολαργού θα διεξαχθεί στο δημαρχείο Παπάγου –Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:30 και θα ξεκινήσει με ομιλίες από τοπικούς και μη επιχειρηματίες.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


11:00-12:30


Στρατηγική δημιουργίας επιτυχημένης καριέρας

 

Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος, Executive & Career Coach, Μέντορας e-learning EKΠΑ & Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου


12.30 – 13.30


Οι ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο

 

Ελένη Φιλιππή, Certified Life & Business Coach, HR Consultant, Trainer


13.30 – 14.30


Social recruiting

Μαρία Ζαρωτιάδου, MSc Strategic Marketing and Management Specialist Business Coach and Mentor


14.30 – 15.30


Συνέντευξη επιλογής προσωπικού 

 

Μάριος Μανιάτης, Σύμβουλος Καριέρας και Ανθρώπινου Δυναμικού

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Ξεκίνησε χθες (23/4/2018) από το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου ο καθαρισμός και η αποψίλωση των χώρων πρασίνου του Δήμου μας.

Οι χώροι πρασίνου που θα αποψιλωθούν και θα καθαριστούν με την εποπτεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου είναι 327 στρέμματα.

Συγκεκριμένα θα γίνει καθαρισμός και αποψίλωση στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου (45στρ), Άλση Σεφέρη – Ελύτη (60στρ), αδιέξοδα Αργυροκάστρου (40στρ), εκατέρωθεν της οδού Αναστάσεως (40στρ), όπισθεν των οδών Σχοινά – Καρατζά και Αφών Διδασκάλου (15 στρ), Τίμιος Σταυρός (10στρ), κατά μήκος της οδού Χατζηκωνσταντή (35στρ) οδός Ναυαρίνου (20στρ), Τσακός (20στρ) Κεντρικό Πάρκο Χολαργού  (20στρ),  Αδιέξοδα Μπλέσσα και Ζακυνθινού (ρέμα Καλλιρρόης 22στρ).

Επίσης πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και ο ΣΠΑΥ αποψιλώσεις και καθαρισμό, όπως κάθε χρόνο, στην περιαστική γραμμή των οδών Παπακωνσταντίνου – Καραλή- Ζησιμοπούλου, Αφων Διδασκάλων καθώς και Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως.

Οι υπόλοιποι χώροι πρασίνου, (πλατείες, παιδικές χαρές, δημοτικές πρασιές, πράσινες γραμμές κλπ), ξεκίνησαν και καθαρίζονται με προσωπικό του Δήμου (κηπουροί).

 

                           Θανάσης Αυγουρόπουλος

                                 Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let's do it Greece» (http://www.letsdoitgreece.org), συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να ενώσουν όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη αγκαλιά εθελοντισμού και προσφοράς.

Μέσα σε μία μόνο ημέρα, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες,  φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση, ένα όνειρο που έχει πλέον αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές, φορείς, σχολεία και ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Επτά επώνυμοι, στέλνουν ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και καλούν όλους εμάς, την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:00, να δώσουμε λίγη από τη δύναμή μας για ένα κοινό σκοπό: Να συντονιστούμε 150.000 εθελοντές την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα, για μια μεγάλη δράση εθελοντισμού με επίκεντρο το περιβάλλον.

Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας, παιδιά και ενήλικες, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση και όλοι μαζί να δείξουμε πως με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, ‘να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε’.

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί να καθαριστούν στο Δήμο μας είναι:

 • Μεγάλο Πάρκο Παπάγου (συνάντηση στην ομπρέλα).
 • Άλσος οδού Ναυαρίνου (συνάντηση οδός Ναυαρίνου και Κουντουριώτου)

Το συντονισμό της δράσης θα αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος και η Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού». Απαραίτητο υλικό για τον καθαρισμό των χώρων (σακούλες και γάντια), θα διανεμηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την ίδρυσή της, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, όπου τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία τέλεσε ο Επίσκοπος Θεσπιών Πρωτοσύγκελος Συμεών Βολιώτης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής κα Καφαντάρη, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος κ. Κώστας Φλώρος, ο Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, Εκπρόσωποι των ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σακελλαρίου, οι Επίτιμοι Πρόεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.κ. Γκόνης και Κουτρουμπής, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, οι βουλευτές κ.κ. Κουμουτσάκος, Καραμανλή, Κεραμέως, Ντινόπουλος και Παππάς, ο Ευπατρίδης κ. Ιάκωβος Τσούνης, Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών, Απόστρατοι Αξιωματικοί, Ευέλπιδες όλων των Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΣ για την αποδοχή της πρόσκλησης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία όπως ανέφερε έχει ιδιαίτερη σημασία για την  πόλη μας, αφού έγινε παραμονή του Αγίου Γεωργίου προστάτη του στρατού, αλλά και για το γεγονός ότι στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού κατοικούν πολλοί Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ  με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, προκειμένου να τιμηθεί η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τα 190 χρόνια ένδοξης ιστορίας και αδιάκοπης προσφοράς  στην πατρίδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ξεκίνησε στις 20/4/2018 πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σε ευαίσθητα σημεία της πόλης μας, με τη συνεργασία πιστοποιημένης εταιρείας.
Συγκεκριμένα ο Δήμος μας θα υλοποιήσει πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με την περιβαλλοντικά συμβατή μέθοδο της προνυμφοκτονίας και θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις σε ευαίσθητα σημεία, (φρεάτια ομβρίων, σιντριβάνια, στάσιμα νερά, πλατείες, χαμηλή βλάστηση πέριξ των Παιδικών Χαρών, Μεγάλο Πάρκο, Κηποθέατρο Παπάγου, Πάρκο Χολαργού κλπ).

Κατόπιν αυτών ενημερώνουμε ότι:
Όλα τα κουνούπια χρειάζονται νερό για να ολοκληρώσουν τον κύκλο της ζωής τους.
Τα περισσότερα κουνούπια αφήνουν τα αυγά τους σε στάσιμα νερά όπου μπορούν να εκκολαφθούν ακόμη και σε μια ή δύο ημέρες. Άλλα είδη μπορούν να αφήσουν τα αυγά τους στο χώμα σε παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, κονσερβοκούτια και σε άλλα πεταμένα δοχεία. Τα αυγά των κουνουπιών αυτών μπορεί να παραμένουν εκεί για εβδομάδες ή και μήνες μέχρι να σκεπαστούν με νερό και να εκκολαφθούν οι προνύμφες.
Έτσι μετά από μια βροχή πρέπει να απομακρύνετε όλα τα στάσιμα νερά από την αυλή ή το μπαλκόνι σας για να αποτρέψετε την ανάπτυξη κουνουπιών.
Ο κύκλος ζωής των διάφορων σταδίων των προνυμφών (κατά το οποίο επιχειρείται η καταπολέμηση), κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διαρκεί από 5-10 ημέρες, (ανάλογα της θερμοκρασίας που επικρατεί). Τα ενήλικα κουνούπια ζουν και τσιμπούν κατά μέσο όρο για έναν μήνα (20-40 ημέρες) και αναπαύονται σε θάμνους ή σε ψηλό γρασίδι δεν γεννιούνται ούτε αναπτύσσονται εκεί!
Στάσιμα νερά στο χώρο σας σημαίνει ότι ενδέχεται να εκτρέφετε κουνούπια στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας.


Πως μπορείτε να βοηθήσετε
 Προτιμάτε να ποτίζετε νωρίς το πρωί και όχι αργά το απόγευμα, ώστε το πλεονάζον νερό μα εξατμισθεί και να μη δημιουργούνται εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών.
 Επειδή η καταπολέμηση κουνουπιών στους κοινόχρηστους χώρους δεν αρκεί, συνίσταται να γίνεται καταπολέμηση και στους ιδιωτικούς χώρους.
 Φοράμε ρούχα που μας κρατούν δροσερούς, (τα κουνούπια ελκύονται από τη θερμότητα του σώματος και τον ιδρώτα). Επίσης ρούχα με μακριά μανίκια και άνετα παντελόνια, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
 Χρησιμοποιούμε κουνουπιέρες ειδικά στο παιδικό κρεβάτι και στο καρότσι.
 Στο σπίτι τοποθετούμε σήτες σε παράθυρα, φεγγίτες και αεραγωγούς τζακιού.
 Κουρεύουμε το γρασίδι και τις φυλλωσιές, επειδή στα σημεία αυτά βρίσκουν καταφύγιο τα ενήλικα κουνούπια.
 Καθαρίστε τις υδρορροές από φύλλα ώστε να μην κρατάνε νερό.
 Πετάξτε (ή φυλάξτε από την βροχή) παλιά ελαστικά, βαρέλια, μπουκάλια και δοχεία που κρατούν νερό.
 Διορθώστε σωλήνες με διαρροές και εξωτερικές βρύσες που στάζουν.
 Διατηρείτε το γκαζόν σας κουρεμένο και τους θάμνους που βρίσκονται κοντά στο σπίτι καλά κλαδεμένους ή αραιωμένους, ώστε τα κουνούπια να μην αναπαύονται εκεί.

Το επιστημονικό προσωπικό της Δ/νσης ΠΕ.ΚΑ.ΠΡΑ, ΤΟΥ Δήμου είναι στη διάθεση ων πολιτών (τλφ: 210 6540211 & 210 6537261), για την παροχή οποιασδήποτε πρόσθετης πληροφορίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου

Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 17:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.hellasnews.tv/live22/

Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου:  

http://www.dpapxol.gov.gr/dimos/dimotiko-simvoulio/proskliseis-ds/proskliseis-ds-2018/item/4167-5i-prosklisi-se-synedriasi-tou-dimotikoy-symvouliou-19-apriliou-2018.html

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  - 12:00- 14:00

 • «Αντιλογίες» από τους μαθητές του 1ου Λυκείου Παπάγου. Καθηγήτρια: Κατερίνα Καρακώτσου
 • Ρεπορτάζ Δημοσιογραφίας, «Ο Λόγος στους νέους», από μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παπάγου –Χολαργού. Δημοσιογράφος: Κίμων Τρουπής

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20:30

«Με τα φτερά της μουσικής».

Μουσική εκδήλωση με νεανικά συγκροτήματα της πόλης μας.

 • Grey Keys- 1o Γυμνάσιο Παπάγου
 • Seventh Moon-1ο Λύκειο Παπάγου-φοιτητές
 • Ραδιοφωνική Λέσχη-1οΛύκειο Παπάγου
 • Addicted- 2ο Λύκειο Χολαργού -φοιτητές
 • Μουσικό Σχήμα με τζαζ και μπλουζ μελωδίες από φοιτητές

Αίθουσα «Μ. Μερκούρη», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 11:30

 • Παρουσίαση του σκοπού και του έργου των Προσκόπων, Ναυτοπροσκόπων και Οδηγών του Δήμου μέσα από βιωματικές δράσεις.
 • Εθελοντισμός – Δασοπροστασία - Πολιτική Προστασία
 • Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού»
 • Ποδηλάτες Παπάγου Χολαργού
 • Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής (Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, πρώτες βοήθειες, το φιλί της ζωής κ.α.)
 • Παιδικό Face painting από την εκπαιδευτικό Ελένη Δασκαλάκη
 • 12:30 - Επίδειξη εναέριου ακροβατικού χορού με πανιά από την Τίνα Γουρζή

 Εξωτερικός χώρος Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, Άλσος Χολαργού

 

 • 20:00 - Θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, από μαθητές της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου.

 Αμφιθέατρο «Μ.Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ.  Περικλέους 55-Χολαργός

 

ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 9:30-11:30

 • «Οι ομάδες της Εκστρατείας “Green Step” συναντιούνται στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», για να ανακαλύψουν τα μυστικά του «Αρκτούρου» και να μάθουν για το πράσινο της πόλης και τον Υμηττό».

1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Παπάγου, 1ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού.

 

 • 12:00-14:00’ - «Παρουσίαση Βιωματικών Δράσεων» από μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 12:00-14:00

«Ναι στην Επιχειρηματικότητα!» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βιωματική δράση «Εικονική Επιχείρηση», από τον ιδρυτή του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece, επιχειρηματία Οδυσσέα Κυριακόπουλο.

Μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων.

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -  11:00-13:30

 • «Φωτογραφίζω και μαθαίνω το Δήμο μου περπατώντας». Μαθητές  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού με τον Νίκο Βογιατζή.
 •  «Υγιεινή διατροφή και εποχιακά προϊόντα του τόπου μας». 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 9:30-12:30

 • «Οι μικροί μάγειροι» . Μαθήματα μαγειρικής από το «Kids Cooking Club». 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου και 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.

Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 •  20:00 – «Your face sounds familiar», αναδρομή στις δεκαετίες 50’,60’,70’… Ψυχαγωγική εκδήλωση από τους  μαθητές ΣΤ’ Τάξης. Σύλλογος  Γονέων & Κηδεμόνων  4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

  ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20:00

Θεατρική παράσταση «ΤΡΩΑΔΕΣ»  από τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του 1ου Λυκείου Παπάγου.

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 19:00

«Παγκόσμια Ημέρα Χορού – Πολιτιστικό Αντάμωμα»

 • Ομιλία από την Galena Velikova, Διεθνή Κριτή Χορού και Dr στη Χοροθεραπεία, με θέμα: «Χοροθεραπεία».
 • Σχολή «Galenas dance», μοντέρνος χορός, jazz
 • Art of Soul- hip hop, break dance, popping
 • Σχολή Nrityashala Athens, Latin  Pro-Bollywood ομαδικό, Oriental, Hip Hop  Bollywood solo, Latin
 • Σχολή Χορού Μαργαρίτα Βαρλάμου, χορογραφία μπαλέτου
 • Σχολή Χορού “Fever Reloaded”, Latin, Rumba, Cha Cha Cha, Samba, Jive, Paso Doble
 • Χοροχώρος Dancescape, σύγχρονος χορός και αυτοσχεδιασμός
 • Επίδειξη ομάδας αγωνιστικής αεροβικής Πανκορασίδων από τον Γ.Α.Σ. Χολαργού
 • Παραδοσιακοί κινέζικοι χοροί
 • Χοροί Θράκης και Μ. Ασίας από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου
 • «Ταξιδεύοντας στα νησιά» από μαθητές χορευτικών τμημάτων των 2ου και 3ου  Δημοτικών Σχολείων Παπάγου
 • Rock n’ Roll και Zumba από μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού
 • Λαϊκοί χοροί από μαθητές του 1ου Λυκείου Παπάγου
 • Πολωνικό Σχολείο με  χορούς Κρακόβιακ,  Πολονέζ και Polka
 • Χοροί Μακεδονίας και Ηπείρου, από το Τοπικό Παράρτημα Χορού του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

 Αμφιθέατρο «Μ.Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 11:00-14:00

 • «Ελάτε να φτιάξουμε το στεφάνι της Πρωτομαγιάς».  Σεμινάριο Ανθοδετικής  από τον Μιχάλη Σάλιακα- Interflora, Νew-Leaf και Ανθαγορά Αθηνών.  Μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

Αίθουσα «Μ. Μερκούρη», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 •  11:00-12:30 - Οδική Ασφάλεια από τον Μηχ/γο Μηχ/κό Ε.Μ.Π., Τάκη Πουρναράκη

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ  - 11:00

Βιωματικές δράσεις του  1ου Γυμνασίου Χολαργού

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

 ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ - 10:30

«To web radio σήμερα» - «Η σωστή χρήση του Internet». Εισαγωγή στη Δημοσιογραφία από την ομάδα Ραδιοφωνικών παραγωγών του Ng.Radio. Μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

Αμφιθέατρο «Μ.Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ - 9:30-11:30

 • «Μες του Μαγιού τις μυρωδιές…στα λιανοχορταρούδια». Μουσική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Χολαργού. Μουσικός Νίκος Νικητόπουλος.
 • Ομιλία με θέμα «Η μουσική παιδεία θεριώνει γενιές και γενιές» - Νίκος Νικητόπουλος.
 • Παρουσίαση παραδοσιακών μουσικών οργάνων από τον Μανώλη Μπουρλάκη

Μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

 •  12:00-14:00 - «Κανόνες Ασφαλούς πλοήγηση στο διαδίκτυο» από Ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μαθητές Λυκείων Παπάγου-Χολαργού.

 Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

 • 18:00 - Θεατρική παράσταση «…σαν να ήταν χθές…» από μαθητές της E’ τάξης του  1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55-Χολαργός.

 

 

Εκθεσιακός Χώρος Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού - 20/4/2018 έως 4/5/2018

 • Project με θέμα «Ελιά του ήλιου η θυγατέρα» από παιδιά της Γ’ & Δ ’τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού
 • Εκθέματα ζωγραφικής με θέμα τη «Θάλασσα» από το 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού..
 • "Επικοινωνώ Ζωγραφίζοντας, Εκφράζομαι Δημιουργώντας»

Έκθεση ζωγραφικής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

 • Έκθεση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου. 
  "Το  γκρι  του  δάσους" - ΣΤ΄ Τάξη
  "Συζήτηση  για  το  περιβάλλον"-  Ε΄ Τάξη
  "Κύκλοι του  Kandinsky" - Β΄  Τάξη
  " Σπουδή  στις  γραμμές" Δ΄ Τάξη
 • Δέντρα Kandinsky-προσχέδια ψηφιδωτών, κούκλες με παπιέ-μασέ & κατασκευές των μαθητών με θέμα «η ελιά το ευλογημένο δέντρο», από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου.
 • Παιδικές δημιουργίες - Έμπνευση από τους μεγάλους  ζωγράφους
 • Έκθεση ζωγραφικής από το Πολωνικό Σχολείο.

 

Τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Παπάγου -Χολαργού συμμετέχουν στις Ημέρες Νεολαίας με δράσεις μέσα στα σχολεία (Πρώτες Βοήθειες,  Μαθαίνω Μαθηματικά με επιτραπέζια παιχνίδια, κ.α).

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Κλήρωση μελών επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου

Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 61 του Ν 4257/2014 περί σύστασης επιτροπών παραλαβής έργων.
2. Τις διατάξεις του άρθρου 16 του Π.Δ. 171/1987 περί σύστασης επιτροπής παραλαβής δημοτικών έργων.
3. Το άρθρο 26 του Ν.4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄/27-10-2011) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».
4. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ. 21526/4-11-2011 (ΑΔΑ:45ΒΜΧ-Ω1Β) εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα «Συγκρότηση συλλογικών οργάνων της διοίκησης και ορισμός των μελών τους με κλήρωση».
5. Τις διατάξεις της αριθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ.21508/4-11-2011 απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 2540/7-11-2011) με θέμα «Διενέργεια της διαδικασίας κληρώσεως για τον ορισμό μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών ή έργων».
6. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ. 23243/23-11-2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διενέργεια της διαδικασίας κληρώσεως για τον ορισμό μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών ή έργων».
7. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/1.18/ΟΙΚ.21700/19-9-12 (ΑΔΑ: Β4Θ0Χ-ΖΕ2): εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εφαρμογή του άρθρου 26 του ν.4024/2011 «Συγκρότηση συλλογικών οργάνων της διοίκησης και ορισμός των μελών τους με κλήρωση».
8. Τα άρθρα 73 παρ. 3 και 75 του Ν. 3669/2008 περί προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
9. Την ανάγκη ανάδειξης μελών για την συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του παρακάτω έργου:
9.1 Συμμόρφωση στις παρατηρήσεις της Ειδικής Υπηρεσίας – Αρχής Πιστοποίησης για έργα ΕΣΠΑ (Ανάπλαση οδού Φανερωμένης) προϋπολογισμού 10.458,00€ με Φ.Π.Α. (Επιβλέπουσα Παρασκευή Τσαρδακλή)

Στα μέλη των Επιτροπών δεν πρέπει να περιλαμβάνονται η Δ/ντρια και οι επιβλέποντες των έργων.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 9:30, στο γραφείο της Γραμματείας της Υπηρεσίας, θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη των τεχνικών μελών (τακτικών και αναπληρωματικών υπαλλήλων) που θα μετάσχουν στην παραπάνω επιτροπή.

Οι υπάλληλοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις ως άνω επιτροπές είναι:
Α) για τον ορισμό του προέδρου και του αναπληρωματικού αυτού, όλοι οι τεχνικοί υπάλληλοι κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε. των όμορων Δήμων (Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου και Φιλοθέης-Ψυχικού), και
Β) για τον ορισμό των μελών και των αναπληρωματικών τους όλοι οι τεχνικοί υπάλληλοι κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε. όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Η παρούσα κοινοποιείται στο Δ.Σ. του Δήμου με την παράκληση διενέργειας της κλήρωσης για την επιλογή ενός Δημοτικού σύμβουλου και του αναπληρωτή του που θα συμμετάσχει στις παραπάνω επιτροπές για την παραλαβή ενός εκάστου έργου.

Η παρούσα ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στο κατάστημα του δήμου και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr.


Η Προϊσταμένη Δ.Τ.Υ.Δ.Π.-Χ.

Χριστίνα Βασσάλου
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Η Επιτροπή «Κοσμητείας» του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίων Μυροφόρων Γυναικών του Κοιμητηρίου Χολαργού, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις λατρευτικές εκδηλώσεις, πού θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της δεύτερης Πανηγύρεως του Ναού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018
17:30 -  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και Θ. Κηρύγματος.

Κυριακή των Μυροφόρων 22 Απριλίου 2018
07:00 -  Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

10:15 -  Μνημόσυνο των κεκοιμημένων νέων που αναπαύονται στο κοιμητήριο του Χολαργού.
10:30 -  Λιτάνευση την Ιεράς εικόνας των Αγίων Μυροφόρων γύρω από το Ναό και τρισάγιο υπέρ όλων των κεκοιμημένων.
10:45 – Δεξίωση προσκλεκλημένων στο κυλικείο του Κοιμητηρίου.

Των Ιερών Ακολουθιών έχει προσκληθεί να προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών και Καθηγούμενος της Ι.Μ. Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης.

Διευκρίνηση: Ο δίσκος με τα κόλλυβα για το μνημόσυνο των νέων παιδιών, θα ετοιμαστεί με φροντίδα του Ναού. Οι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, μπορούν να έχουν μια φωτογραφία μαζί τους, να την τοποθετήσουν στο τραπέζι και να μετέχουν στην Θεία Λειτουργία.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας έχουν προγραμματιστεί δρομολόγια των δημοτικών λεωφορείων και συγκεκριμένα:

 • Ένα δρομολόγιο το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00, με επιστροφή και
 • Δύο δρομολόγια την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρες 07:30 και στις 08:00 με επιστροφή.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους της πόλης, ότι από την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 έως και 30 Ιουνίου 2018, η Λαϊκή Αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου θα λειτουργεί στην οδό Πίνδου.

Συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά από σχετική πρόσκληση του δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με θέμα «Προετοιμασία, οργάνωση και συντονισμός ενεργειών εν όψει επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Aντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, κ. Αυγουρόπουλος, η Aντιδήμαρχος κα Αρβανίτη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζήκας, ο κ. Κυριλλίδης από τον 4ο Πυροσβεστικό σταθμό, οι υπαστυνόμοι του Α.Τ. Παπάγου - Χολαργού κ. Ιγνατίδης και κ. Αυγουστίδης, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας κ. Αυγουστάκης, o κ. Κίντζιος μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, κ. Παγώνης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, κ. Τσιγκρέλης και οι κ.κ. Καπατσέλη και Βαρζάκας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνεδρίαση αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει, καθώς και άλλες που είναι σε εξέλιξη προκειμένου ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού να προετοιμαστεί σωστά για την αντιπυρική περίοδο, καθώς επίσης έγινε από όλους αναφορά στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. όσον αφορά στην προστασία του Υμηττού. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και την εμπιστοσύνη του στην εθελοντική ομάδα "Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού" για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προστασία του βουνού, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παρόντες και όπου αλλού τους ζητηθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

 

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, την Κυριακή 22 Απριλίου & ώρα 10:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Πρόγραμμα
• 10:30’: Δοξολογία.
• 10:40’: Χαιρετισμοί, Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και Αρχιμανδρίτη Αλέξιου Γιαννιού.
• 10:50’: Ομιλία από τον Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.
• 11:05’: Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Παπάγου.
• 11:20 : Λιτάνευση της Ι. Εικόνας του Αγίου Γεωργίου γύρω από το Ναό.
• 11:30: Εθνικός Ύμνος.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μαζί με 21 άλλους Δήμους, συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου.

Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00, με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Ο Δήμος μας έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» http://attikos.oloimaziboroume.gr/el είναι η εξής:

Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.  

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του Νομού Αττικής:

 

Αθηναίων                                                       Μεγάρων

Αλίμου                                                           Μοσχάτου – Ταύρου

Αμαρουσίου                                                    Νίκαιας – Ρέντη

Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης                       Παλαιού Φαλήρου

Βριλησσίων                                                     Παλλήνης

Γαλατσίου                                                       Ραφήνας – Πικερμίου

Γλυφάδας                                                       Σπάτων -  Αρτέμιδας

Διονύσου                                                        Παπάγου – Χολαργού

Ηλιούπολης                                                     Ύδρας

Ηρακλείου

Καλλιθέας

Κηφισιάς

Κρωπίας                    

Σελίδα 1 από 45

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός