Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κάνω τις Πασχαλινές αγορές στην πόλη μου και κερδίζω Κύριο

Και φέτος το Πάσχα στηρίζουμε την Τοπική Αγορά και με την «Κάρτα του Δημότη» κάνουμε τα εορταστικά ψώνια ποιοτικά και οικονομικά.

Ήδη 91 τοπικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους της Κάρτας.

Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες της πόλης μας που «αγκαλιάζουν» τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και για το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω δράσεις τόνωσης της τοπικής αγοράς με επίκεντρο πάντα το κέρδος των δημοτών.

Απώτερος σκοπός είναι ο θεσμός της Κάρτας Δημότη να αποτελέσει τη "γέφυρα" των δημοτών καταναλωτών με την τοπική αγορά, σε μια σύμπραξη με οφέλη για όλους.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τις σημαντικές προσφορές τους ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://dpapxol.gov.gr/e-p.../karta-dimoti-epixeiriseis.html

  • Όσοι δημότες επιθυμείτε να αποκτήσετε την «Κάρτα Δημότη» και να απολαμβάνετε τα προνόμιά της, μπορείτε να κάνετε αίτηση είτε

- Hλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.επισυνάπτοντας τα ακόλουθα:

  • Ταυτότητα και τις δυο όψεις
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας
  • Ακριβή διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός Τ.Κ.)
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας 

ή

- Να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στο γραφείο δημοτολογίου από 08.00 έως 13.00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

 Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτημα, παράπονο μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χαρούμενο Πάσχα και Καλή Ανάσταση για όλους με υγεία και αγάπη!

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech