Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ψηφιακός χάρτης των σημαντικότερων έργων και δράσεων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή και εξωστρεφή στρατηγική του, προχωράει σε ακόμη πιο αναβαθμισμένες πρακτικές που ενισχύουν τη διαφάνεια προς τους πολίτες, αλλά και τη συμμετοχικότητα των τελευταίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα τεχνικά έργα και τις δράσεις του Δήμου.

Μέσα από τη λειτουργία της νέας Πλατφόρμας Έργων και Δράσεων σε χάρτη  #cityworks ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, αποτυπώνει με γεωγραφική – πληροφοριακή αναφορά, τα τεχνικά έργα του Δήμου (π.χ. έργα ανάπλασης, οδοποιίας, πρασίνου, σχολικών κτιρίων, ηλεκτροφωτισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων, σημάνσεων κλπ.), συνοδευόμενα από τα βασικότερα στοιχεία για αυτά και συνάμα τα στοιχεία προόδου τους. Παράλληλα, ο Δήμος παρέχει στους πολίτες την πρωτοποριακή δυνατότητα να δουν real time την εκτέλεση των τεχνικών έργων και δράσεων του Δήμου και τα αντίστοιχα οικονομικά στοιχεία των έργων αυτών.

Η Πλατφόρμα Cityworks, που προάγει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, παρακινεί τους πολίτες να ενημερώνονται για τα τεχνικά έργα και τις δράσεις της πόλης τους και να συμμετέχουν στις εξελίξεις διατυπώνοντας την άποψή τους και παρακολουθώντας την εξέλιξή της. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η διαφάνεια, αλλά και η δέσμευση για την ολοκλήρωση του έργου.

H Πλατφόρμα Έργων και Δράσεων σε χάρτη  #cityworks υλοποιήθηκε από την Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy (https://www.crowdpolicy.com/), η οποία έχει υλοποιήσει με επιτυχία μεγάλης κλίμακας δράσεις και πληροφοριακά συστήματα που έχουν ως στόχο την προώθηση της καινοτομίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ προσφάτως διακρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως Best City Supplier 2022 στα Best City Awards 2022.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού μένοντας προσηλωμένος στην υλοποίηση της ψηφιακής του στρατηγικής, συνεχίζει να λαμβάνει πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξασφάλιση της περαιτέρω βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης της πόλης.

Η πλατφόρμα λειτουργεί και μπορείτε να την επισκεφθείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: https://egov.crowdapps.net/cityworks-papagou/

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech