Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη δράση "Ομορφαίνουμε τις πλατείες του Δήμου μας" Κύριο

Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, στη δράση φύτευσης σε πλατείες της πόλης μας.

Μικροί και μεγάλοι, με χαραγμένο το χαμόγελο στα χείλη ομόρφυναν τις πλατείες Δημοκρατίας, Κύπρου και Εθνικής Αντίστασης στον Χολαργό,  βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στη διαμόρφωση του δημόσιου χώρου. 

Ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε:

"Μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας απέδειξαν και πάλι πως η συμβολή τους σε κάθε ενέργεια του Δήμου, είναι πολύτιμη και αναγκαία. Το περιβάλλον είναι αυτό που δίνει ζωή και οφείλουμε να το ενδυναμώνουνε και να το προστατεύουμε.

Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Τράκα, τον αναπληρωτή διευθυντή περιβάλλοντος και αειφορίας Αρτέμη Βατικιώτη, τον προϊστάμενο πρασίνου Μιχάλη Μιχαηλίδη και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας του Δήμου μας, για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους στη δράση. Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού και όσους ομόρφυναν τις πλατείες μας. Τους πολίτες που αποτελούν την ψυχή του Δήμου μας".

Ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Μιχάλης Τράκας δήλωσε:

"Σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να ενισχύσουμε την οικολογική συνείδηση. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες θέλουμε να τονίσουμε ότι η πόλη είμαστε όλοι εμείς και μπορούμε να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη και πιο πράσινη, μέσα από μικρές και μεγάλες περιβαλλοντικές δράσεις".

 Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Κοινότητα Παπάγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech