Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δράση Ενδυνάμωσης Γυναικών Κύριο

Έναρξης Δράσης Ενδυνάμωσης Γυναικών στο Δήμο Παπάγου –Χολαργού «Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου»

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για την έναρξη της δράσης ενδυνάμωσης γυναικών. Πρόκειται για μια διαδικασία μέσω της οποίας οι «γυναίκες αποκτούν δύναμη και τον έλεγχο της ζωή τους, τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις σημαντικές αποφάσεις που τις αφορούν, καθώς και την ικανότητα να προχωρούν σε στρατηγικές επιλογές». Εισηγήτρια είναι η κα. Μαρία Καραγιώργου, Νομικός, Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδική Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη, Πιστοποιημένη Μεταφράστρια ΥΠΕΞ.

Η δράση θα υλοποιείται από τις 12/03/2024 έως τις 25/06/2024, ώρες: 18:30-20:30 στη Βίλα Σαλίγκαρου (Αετιδέων 64). Μετά την παρακολούθηση της εισήγησης, θα γίνεται συζήτηση, ανταλλαγή προσωπικών εμπειριών και συμμετοχή σε βιωματικές ασκήσεις, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και την ατομική ενδυνάμωση κάθε μέλους αλλά και το δέσιμο της ομάδας καθώς και την ενίσχυση της δικτύωσης.

Πρόγραμμα 8 συναντήσεων:

 

 

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνεται είτε στο πρωτόκολλο (Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, ισόγειο) είτε ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Υπεύθυνη οργάνωσης: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, 2132002831/893, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech