Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

«Κάθε σπόρος και ένα βήμα για μια καθημερινότητα χωρίς αποκλεισμούς» - Bazaar για καλό σκοπό από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

 

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με το πρόγραμμα «BioHability, «Αστική κηπουρική για την ένταξη και απασχόληση ΑμεΑ», ανακοινώνει την επερχόμενη γιορτή του Βazaar, μια ωδή στα χρώματα της εποχής και μια έκθεση των καρπών της εργασίας από την δράση του
προγράμματος. Αυτή η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην συνεργατικότητα, την αειφορία, την αλληλεγγύη, την βιωσιμότητα και την συμμετοχή.

Το παζάρι που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2024, στην Ενορία Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, Χολαργού, Αναστάσεως 61-63, στην Αίθουσα, Ενοριακή Νεανική Εστία, και ώρες 10:00 με 13: 30, θα περιλαμβάνει ανοιξιάτικα λουλούδια, αρωματικά φυτά, νηστίσιμα χειροποίητα γλυκίσματα, σπιτικά λικέρ και κοσμήματα φτιαγμένα με αφοσίωση από τα μέλη, τους εθελοντές και υποστηρικτές του προγράμματος μας.

Η εκδήλωση συμπίπτει με την ευτυχή συγκυρία της δωρεάς από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 10 κοινωφελείς οργανισμοί και αποτελεί ορόσημο για την ανάπτυξη του προγράμματος μας. Ενσωματώνοντας την αρχή της αλληλεγγύης αποδεικνύει στην πράξη ότι η συνεργατικότητα και η συλλογική δράση αίρουν τα πολιτισμικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά εμπόδια ώστε οι σπόροι του κήπου μας να καρποφορούν για τους νέους/ες και ενήλικες που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, με Σύνδρομο Down και άτομα με μέτριες εως σοβαρές γνωστικές/μαθησιακές δυσκολίες, μια καθημερινότητα χωρίς αποκλεισμούς.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις καλύπτουν απευθείας την συνέχιση και επέκταση των πρωτοβουλιών του προγράμματος BioHbility- Αστική κηπουρική για την ένταξη και απασχόληση ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανοιξιάτικο παζάρι και το BioHbility. Αστική Κηπουρική για την ένταξη και απασχόληση ΑμεΑ, επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας στα τηλ.2132002873-4- 879.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech