Συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών Κύριο

O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού κα Βίκυ Νικάκη εγκαινίασαν στα πλαίσια του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" μια καινούργια συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών για την παροχή υποστήριξης και επικοινωνίας σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται μόνοι και κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Μέσω αυτής της συνεργασίας θα παρέχεται στοιχειώδης φροντίδα και συντροφιά σε μοναχικούς ανθρώπους που είτε στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος είτε η οικογένειά τους αδυνατεί να τους παρέχει καθημερινή παρουσία και συντροφιά.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου [τηλ. 2132002915, 2106545623], και εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις [κατόπιν επίσκεψης από κοινωνικό λειτουργό], θα εντάσσονται οι δικαιούχοι στην εν λόγω υπηρεσία.

Στόχος αποτελεί η διαρκής αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός