Ημέρες Νεολαίας 2017 Κύριο

Ολοκληρώθηκαν οι ‘Ημέρες Νεολαίας 2017’ στις οποίες συμμετείχαν σχολεία της Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης, Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, Πρόσκοποι, Ναυτοπρόσκοποι και Οδηγοί, το Περιφερειακό τμήμα Παπάγου - Χολαργού του Λυκείου των Ελληνίδων, το Εθνικό Ωδείο Χολαργού, ο Γυμναστικό Αθλητικός Συλλόγος Χολαργού, οι Εθελοντές Έρευνας και Διάσωσης Αττικής, οι ‘Μικροί Περιηγητές του Πολιτισμού’, η ‘Αττικής Οδός’ με εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το Πολωνικό Σχολείο, το νεανικό συγκρότημα CITIZEN JIM, αλλά και πολλοί επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, μουσικοί, καλλιτέχνες κ.α.

Οι νέοι της πόλης μας έγιναν μια παρέα και παρουσίασαν θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, κατασκευές τους, τα δικά τους τραγούδια, αθλητικά προγράμματα, έμαθαν για την οδική ασφάλεια, κ.α.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους, τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και όσους εθελοντικά προσέφεραν τις γνώσεις τους και διασκέδασαν τα παιδιά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός