Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Κάρτα Νέων Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού - “Είσαι 16 - 30; Μπες Ελεύθερα” Κύριο

Μία καινοτομία για όλες τις νέες και τους νέους της πόλης μας ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Εάν είσαι 16 -30 ετών και ζεις στο Δήμο μας μπορείς να αποκτήσεις την «Κάρτα Νέων» και να έχεις ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε επιλεγμένες παραστάσεις του 28ου Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Φεστιβάλ Βίκυ Νικάκη και η Επιτροπή Φεστιβάλ, θέλοντας να προσφέρουν την ευκαιρία σε Ελεύθερο Πολιτισμό για όλους τους νέους, δημιουργεί το θεσμό αυτό με την ευγενική συμμετοχή θεατρικών και μουσικών παραγωγών.

Μετά από δυο ημέρες θα παραλαμβάνετε την «Κάρτα Νέων» από το γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγου, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  09:00 έως τις 14:00, τηλ. επικοινωνίας 213.2027185-6-7).

Η δωρεάν πρόσβαση θα γίνεται σε επιλεγμένες παραστάσεις, με σειρά προτεραιότητας και εκ περιτροπής, κατόπιν αιτήματος και θα λαμβάνετε email διαθεσιμότητας καθώς και την θέση κράτησης.

Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και αφορά ένα άτομο ανά παράσταση.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech