Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων  διοργανώνουν μια λαμπρή Διαδημοτική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Παιδικών Χορωδιών.

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες των Δήμων Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κηφισιάς, Ν. Ιωνίας και Παπάγου-Χολαργού. Συνολικά θα πάρουν μέρος πάνω από εκατό παιδιά τα οποία θα μας μεταφέρουν, με τον ομορφότερο τρόπο, στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, Χολαργός.

Θα ακολουθήσει κέρασμα με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους.

 

Ένα παιδί ψάχνει να βρει τον πιο μαγικό άνθρωπο του κόσμου, με τη βοήθεια ενός μαγικού χάρτη.

Θα ταξιδέψει και θα γνωρίσει ξωτικά, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, οδηγούς τρένων, ζαχαρωτά που μιλάνε και διάφορα άλλα πλάσματα για να ανακαλύψει πως το αληθινό σπίτι του Άγιου Βασίλη, βρίσκεται στην καρδιά μας!

Μια παράσταση με πολύ όμορφη μουσική που ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής, χιούμορ και συμμετοχή των παιδιών, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει διάλεξη με τον Ψυχίατρο, Ψυχαναλυτή και Συγγραφέα, Νίκο Σιδέρη, στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», στο πλαίσιο συμβουλευτικής ενημέρωσης κάθε ενδιαφερόμενου.

Η διάλεξη με θέμα «Άγχος: Σημασία, πηγές και αντιμετώπιση», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00.

Κάθε άνθρωπος αναγκαία έρχεται σε επαφή με φαινόμενα τα οποία δεν εντάσσονται εύκολα στην ψυχική του λειτουργία, αν και τον αφορούν.

Τα κύρια φαινόμενα αυτού του είδους είναι: Η πραγματικότητα, που η λογική της σπάνια ταυτίζεται με τις προσδοκίες μας, ενώ η δύναμή της είναι ακατανίκητη. Ο χρόνος και η εξέλιξη, που περιέχουν το αναπόφευκτο, το αστάθμητο και το αδιανόητο. Η σχέση με τον άλλον, ο οποίος πάντοτε είναι, τουλάχιστον εν μέρει, αδιαφανής και διαφορετικός από την εικόνα που σχηματίζουμε για αυτόν. Και ο ίδιος ο εαυτός μας, όπου ενυπάρχουν τρομερές δυνάμεις, συχνά ασυνείδητες, αφανείς και αντιφάσκουσες με τις συνειδητές μας διεργασίες. Η συνάντηση με αυτά τα φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει άγχος. Το άγχος είναι σύμφυτο με την ανθρώπινη κατάσταση.

Πώς εκδηλώνεται το άγχος; Ποιες είναι οι χαρακτηριστικές μορφές του; Πότε το άγχος γίνεται παθολογικό; Πώς αντιμετωπίζεται τότε; Πότε γίνεται παράγοντας δημιουργίας; Πώς αξιοποιείται εποικοδομητικά;

Ο Νίκος Σιδέρης είναι Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «ΓΑΛΗΝΟΣ». Το Ινστιτούτο εδρεύει στον Δήμο μας και συνεργάζεται με το Τμήμα Πρόνοιας, παρέχοντας δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς και βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η ψυχική στήριξη παρέχεται τόσο στους ίδιους τους ασθενείς, όσο και στους οικείους τους, ενήλικες και παιδιά.

 

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου & ώρα 17:00

Παιδική παράσταση «Το σπίτι του Αη Βασίλη»  - Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού - Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00

Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας!

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση με μουσική, πυροτεχνήματα, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις.

Συμμετέχουν: Το συγκρότημα C-REAL, η Παιδική Χορωδία του Δήμου μας και το Λύκειον των Ελληνίδων, περιφερειακό τμήμα Παπάγου – Χολαργού.

Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, προαύλειος χώρος

 

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00

Δόξα εν υψίστοις – Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ύμνοι από τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Μαέστρος, Σταύρος Μπερής – Πιανίστα, Πόπη Μάλφα.

Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού – Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου & ώρες 11:00-14:00

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Λ. Περικλέους 56, Χολαργός-Holargos Center

 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου & ώρες 11:00-14:00

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας Παπάγου - Εθνικής Αμύνης 27 Παπάγου

 

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου & ώρα 20:00

Η χορωδία Athens Singers σε μια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία - Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού - Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου & ώρα 20:00

Χριστουγεννιάτικο Gala «Χριστούγεννα στον κόσμο», με τη συνεργασία του Κλασσικού Ωδείου Χολαργού. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ευρώπη της Αναγέννησης ως την Jazz, την Αμερική του 20ου αιώνα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού - Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Σάββατο 22  Δεκεμβρίου & ώρα 17:00

Παιδική θεατρική παράσταση «η Νεράιδα των γλυκών και η άτακτη ξωτικίνα».

Συγγραφέας: Ευτυχία Μοσχάκη. Παίζουν: Ευτυχία Μοσχάκη και Μαρία Τοκμάκη

Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού - Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Κυριακή  23 Δεκεμβρίου & ώρες 11:00 – 14:00

Χριστούγεννα για τα παιδιά!

Κουκλοθέατρο, φουσκωτά παιχνίδια, κατασκευές, ξωτικά, σιντριβάνι σοκολάτας και ο Άγιος Βασίλης θα δέχεται τα γράμματα των παιδιών για τα δώρα των Χριστουγέννων.

Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, προαύλειος χώρος.

 

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου -  ώρα έναρξης 12:00

«Καλαντίσματα στις γειτονιές της πόλης μας», από το Λύκειον των Ελληνίδων, Περιφερειακό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού.

 

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου & ώρα 17:00

Παιδική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης» - Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού - Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης»

 

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου η τελετή απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι γνώρισαν τους νικητές και ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Έργα χώρων αναψυχής», για τη συνολική αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος  και η π. Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κα Τζίνα Αρβανίτη.

 

 

 

Θερμαινόμενοι χώροι Δήμου Παπάγου - Χολαργού για την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, θα είναι ανοιχτοί οι παρακάτω θερμαινόμενοι χώροι στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού:

• Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, Χολαργός τηλ. 213 2002800-01-91 (Παρασκευή έως 22.00 και Σάββατο 08.00 – 22.00).
• ΚΕΠ Χολαργού, 17ης Νοεμβρίου 58 - τηλ. 21 3200 0911 (Σάββατο 08.00 έως 14.00)
• ΔΟΠΑΠ, οδός Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου, τηλ 210 6543879 (Παρασκευή έως 22.00 και Σάββατο 08.00 έως 14.00).

Γραμμή επικοινωνίας του πολίτη: 15800

"Μελωδίες με Ιστορία", την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου & ώρα 19.30, στο Αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης" του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού.

Η πιανίστα Κωνσταντίνα Γύφτουλα και το κουαρτέτο εγχόρδων, θα παρουσιάσουν μουσική από την κλασσική, τη ρομαντική εποχή και την περίοδο του μπαρόκ.

Είσοδος ελεύθερη

Συντελεστές: Κωνσταντίνα Γύφτουλα – Πολύδωρα πιάνο, Αλέξανδρος Χαλάψης - βιολί, Πέτρος Βλάσσης - βιολί,Αντίλοχος Τρανός - βιόλα,Αλέξανδρος Χαραλάμπους - βιολοντσέλο

Από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, έως 28 Φεβρουαρίου 2019,  η Λαϊκή Αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, θε λειτουργεί στην οδό Φανερωμένης, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία Παλαμά και από την οδό Σερίφου έως την οδό Κεφαλληνίας.

Πρασίνισε η πλατεία Παπαφλέσσα στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, μετά την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και δικτύου άρδευσης, σε έκταση περίπου 2 στρεμμάτων.

Η τοποθέτηση χλοοτάπητα και  νέου πλήρως αυτοματοποιημένου δικτύου ποτίσματος, εντάσσεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου μας στον αστικό ιστό , με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας.

 

 

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και οι «Γιατροί της καρδιάς μας» του Metropolitan General, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης  για την πρόληψη καρδιοπαθειών, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη», του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

Οι καρδιοπάθειες παραμένουν η πιο συχνή αιτία θανάτου και η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα για την πρόληψη και άρα, για την έγκυρη και έγκαιρη αντιμετώπιση της κάθε ασθένειας.

Σπουδαίοι και καταξιωμένοι επιστήμονες από την ομάδα του Metropolitan General,  «Οι γιατροί της καρδιάς μας» θα μιλήσουν για τους παράγοντες κινδύνου των καρδιοπαθειών, για την καρδιακή ανεπάρκεια, την υπέρταση, τις αρρυθμίες, πως θα αποφύγουμε και θα αντιμετωπίσουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και τον αιφνίδιο θάνατο κ.α. Επίσης, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το πως θα προστατέψουμε και θα θωρακίσουμε την καρδιά μας.

Επιπλέον, σε όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα προσφερθεί δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Metropolitan General, κατόπιν ραντεβού για ένα μήνα και προνομιακές τιμές για επείγοντα και χρόνια περιστατικά.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι οι καθηγητές κ. Στέφανος Φούσας και κ. Σάββας Τουμανίδης.

 

Η σύγχρονη μονόπρακτη κομωδία του ηθοποιού- θεατρικού συγγραφέα, ραδιοφωνικού παραγωγού και συντοπίτη μας, Κώστα Παπαγεωργίου, στη δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 (αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης").

Ένα έργο με αρκετά κωμικά αλλά και συγκινησιακά στοιχεία. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μια νεαρή ηθοποιός ΑμεΑ που με μεγάλη προσπάθεια στέλνει μέσω του έργου ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας. 
Κείμενο: Κώστας Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Χρυσεικόνα Θεολόγου
Πρωταγωνιστούν: Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα - Κώστας Παπαγεωργίου - Αλέξανδρος Ζουριδάκης - Διάρκεια: 70’

Κατάλληλο για ηλικίες πάνω από πέντε ετών

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ:
Το έργο Μάνα μου τα κλεφτόπουλα είναι μια σύγχρονη κωμωδία με αρκετούς αποδέκτες και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Είναι η ιστορία δυο..γκαφατζήδων διαρρηκτών που εισβάλουν σε ένα σπίτι και διαπιστώνουν ότι το θύμα της ληστείας είναι ένα κορίτσι ΑΜΕΑ καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Μια σειρά ανατροπών διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των θεατών που βλέπουν τη θέληση για μια αξιοπρεπή ζωή να θριαμβεύει! Μια κωμωδία επί σκηνής που κάνει όμως τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν….

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης, με σύνθημα "κάνε δώρο τη ζωή", καλεί όλους τους κατοίκους και φορείς της πόλης στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, 08:30-14:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), προκειμένου να ενισχυθεί η δημοτική τράπεζα αίματος.

Η δωρεά αίματος είναι πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, αφού μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, ανώδυνα και ακίνδυνα, προσφέρουμε δύναμη και ελπίδα στο συνάνθρωπό  μας που το έχει ανάγκη,  αποκομίζοντας πολλά οφέλη και για τη δική μας υγεία.

Η αιμοδοσία γίνεται από τους γιατρούς της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σας ενημερώνει ότι η παιδική χαρά στην Πλατεία Κονίτσης Παπάγου, θα παραμείνει κλειστή από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου λόγω εργασιών συντήρησης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός), με σκοπό τη στήριξη κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. 

Tο Τουρνουά  διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και συμμετέχουν οι ομάδες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, του ΙΕΚ ''ΑΛΦΑ'' του Ομίλου Ξυνή και του Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη και ενίσχυση των κατοίκων που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στις περιοχές Ραφήνας – Νέας Μάκρης – Μάτι  – Νέος Βουτζάς καθώς και η απόδοση της δέουσας τιμής τόσο στα θύματα όσο και στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι θεατές  που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, με ελεύθερη είσοδο,  καλούνται, αν δύνανται, να παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα συλλέγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις Μητροπόλεις Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και Αμαρουσίου, Κηφισίας & Ωρωπού και μέσω αυτών θα διατεθούν στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

Στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Τουρνουά, δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, στην οποία παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ  κ. Δημήτριος Οικονόμου, ο Πατέρας Δωρόθεος από τη Μητρόπολη Κηφισίας – Αμαρουσίου – Ωρωπού, ο Πατέρας Νικόλαος από τη Μητρόπολη Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Κώστας Τσουμάνης, Πρόεδρος,  κ. Παντελής Μανιάτης, Γενικός Γραμματέας, κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος, Αντιπρόεδρος και κ. Αθανάσιος Πασπαλάρης, Οργανωτικός Γραμματέας, ο ιατρός κ. Νίκος Ραζής και η κα Ρενάτα Ζωγοπούλου, από το Ιπποκράτειο, ο κ. Αντώνης Γλύκας διευθυντής επικοινωνίας και διευθυντής Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ «ΑΛΦΑ», ο κ. Σήφης Βενάκης τομεάρχης αθλητισμού του ΙΕΚ «ΑΛΦΑ», ο κ. Χρήστος Πετράκης, Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού και μέλος του ΔΟΠΑΠ, ο κ. Στέλιος Γραφάκος επιστημονικός διευθυντής του Συλλόγου όραμα Ελπίδας και ο κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος της ΕΡΤ, η οποία είναι χορηγός επικοινωνίας του Τουρνουά.

 

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, θα διοργανωθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ», τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17:00.

Το Τουρνουά διοργανώνουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η ΕΡΤ, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και το ΙΕΚ «ΑΛΦΑ» , υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των διοργανωτών εκπρόσωποι των  Μητροπόλεων Κηφισιάς  -Αμαρουσίου – Ωρωπού και Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, εκπρόσωπος του Συλλόγου  ‘Όραμα Ελπίδας, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. κ. Δημήτριος Οικονόμου.

Σας προσκαλούμε στη τη συνέντευξη τύπου, όπου θα δοθούν πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά στον σκοπό και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

 Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ 

 

Σελίδα 1 από 58

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός