Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 το ωράριο λειτουργίας για όλα τα ΚΕΠ της χώρας διαμορφώνεται από 7.30 πμ έως 15.30 μμ, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών που θα προσέρχονται θα πραγματοποιείται από τις 7.30 πμ μέχρι τις 15.00 μμ. 

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής προ συνεννόησης (ραντεβού) ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός, και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: ΚΕΠ Χολαργού: 213.2000.911  - ΚΕΠ Παπάγου: 210 6542560

 

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας, είναι στην πρώτη γραμμή προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή αλλά να συμβάλουμε στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.
Όλη αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, στάσεις λεωφορείων αλλά και έξω από καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως τα σούπερ μάρκετ, υπό την επίβλεψη των αντιδημάρχων Καθαριότητας, Χρήστου Πετράκη και Μιχάλη Υφαντή.
Ευχαριστούμε το προσωπικό του δήμου μας για τις προσπάθειες που καταβάλει στη δύσκολη αυτή περίοδο.
 
 
 
 

Τη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύουμε, όλοι έχουμε ανάγκη από στήριγμα, επικοινωνία και εμψύχωση. Όσοι έχουμε κατοικίδιο γνωρίζουμε πόσο πολύτιμη είναι η συντροφιά τους και η προσφορά τους στην υγεία μας.

Τα ζώα συντροφιάς μας δίνουν χαρά και ισορροπία στη ζωή μας, μειώνουν το αίσθημα μοναξιάς, ανακουφίζουν από το στρες, μας μαθαίνουν τις έννοιες του δεσμού και της υπευθυνότητας, επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο την αγάπη, που τους δείχνουμε. Επιπλέον, συμβάλλουν στη γνωστική ανάπτυξη των παιδιών και τα επηρεάζουν θετικά, ώστε να γίνουν πιο κοινωνικά και πιο συμπονετικά. Είναι επίσης γνωστό ότι η παρουσία των ζώων ωφελεί πολύ τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους.

Από την άλλη, έχουμε υποχρεώσεις απέναντι στα ζώα. Οφείλουμε να τα εμβολιάζουμε, να τα φροντίζουμε και κυρίως να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν αντικείμενα, αλλά ως μέλη της οικογένειας και της κοινότητας.

Υπάρχουν, όμως, και τα αδέσποτα ζώα, που χρειάζονται κι αυτά τη φροντίδα μας. Πρέπει να τα προστατεύουμε και να γίνουμε εμείς η δική τους φωνή. Εξάλλου η ευαισθησία και το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας καταδεικνύονται στον τρόπο, με τον οποίο φερόμαστε στους αδύναμους και στα ζώα. Ο σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής είναι σεβασμός προς τον εαυτό μας.

Στο πνεύμα αυτό και για την αντιμετώπιση πρακτικών ζητημάτων ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Δημιουργία Μητρώου δεσποζόμενων ζώων
  • Σήμανση των αδέσποτων ζώων με τσιπ
  • Εμβολιασμός και στείρωση αδέσποτων ζώων
  • Έγκριση σημείων σίτισης για τα αδέσποτα ζώα
  • Παροχή βεβαίωσης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων κατά την περίοδο των περιορισμών
  • Ενθάρρυνση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Επίσης, ο Δήμος προτίθεται να τοποθετήσει αστικό εξοπλισμό εξυπηρέτησης ζώων. Τέλος, θα ήθελα να εξάρω το έργο των εργαζομένων της Υπηρεσίας της Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η ζωοφιλία μας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε κάποιες περιόδους.

Μιμή Ρουφογάλη  

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διεθνών Σχέσεων και Εθιμοτυπίας

   

Συνεχίζονται οι εργασίες προσαρμογής στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοεμβρίου 121, στο πλαίσιο των προδιαγραφών  του Νέου Θεσμικού Πλαισίου Αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017, οι οποίες αφορούν θέματα πυρασφάλειας στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοέμβρη 121.

Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 36.124,06 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.

Επίσης στο ίδιο πλαίσιο, σε εξέλιξη βρίσκονται έργα στους  2ο  και 3ο Βρεφονηπιακό και παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό Φανερωμένης 29, στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου στην οδό Βερσή και Αλευρά, στον 2ο Παιδικό Σταθμό Παπάγου, στην οδό Αναστάσεως 76. Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 104.841,78 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους που εξασφάλισε ο ΔΟΚΜΕΠΑ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να φροντίζουμε τις υποδομές ώστε τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε ασφαλές , υγιές και ευχάριστο  περιβάλλον.

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 ο δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, μιλάει στον δημοσιογράφο Κώστα Δεληγιάννη, για όλους και για όλα, ζωντανά στα social media. 

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ξεκινά ένα όμορφο ταξίδι τέχνης με προορισμό τη δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης, με έργα δημιουργών που κατοικούν εντός ή εκτός της πόλης μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια στέγη πολιτισμού με σκοπό την προαγωγή της τέχνης, την καλλιέργεια της αισθητικής και την προβολή των  καλλιτεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Εθιμοτυπίας και Δημοσιών Σχέσεων κα Μιμή Ρουφογάλη.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνo: 210-6561742 - Βίλα Σαλίγκαρου : Αετιδέων 64, Χολαργός

 

 

 

 

 

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, που ακόμη διανύουμε, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Από τη Δευτέρα 12/10/20 ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά Προγράμματα Γυμναστικής και Παραδοσιακών Χορών. Από 9/11/20 λειτουργούμε και διαδικτυακά Πολιτιστικά Προγράμματα (Θεατρικά, Μουσικής & Ζωγραφικής), για όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα. Από 17/11/20 όσοι (ες) επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα Προγράμματα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους των αντίστοιχων Τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Α. Διαδικτυακά Θεατρικά Μαθήματα

Πληροφορίες: κα Μπλάτσου Κατερίνα, τλφ: 6947-506288

Β. Διαδικτυακά Μαθήματα Μουσικών Οργάνων

Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος (Μαέστρος- Μουσικός),

τλφ: 6944-538698

Γ. Διαδικτυακά Μαθήματα Ζωγραφικής

Πληροφορίες: κα Κυριακίδου Ηλιάνα, τλφ: 6951-919608

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα περιορισμού προς αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19 και την πιθανή πρόκληση ψυχολογικής επιβάρυνσης και αρνητικών συναισθημάτων (φόβος, άγχος, θλίψη, θυμός, εκνευρισμό κλπ), σας ενημερώνει ότι παρέχεται  σε πολίτες δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη, από την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας,  κα. Ελένη Κυρτλιώτου, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 213.200.2899.

Πληροφορίες:  Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, τηλ. 213 2002 831, 213 2002 893, 6944699587.

 

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Χολαργού (17ης Νοεμβρίου 58), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της πανδημίας.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 - 16:30 για επείγουσες διαδικασίες και μόνο κατόπιν ραντεβού. 

Το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Παπάγου παραμένει ως έχει, 07.30 έως 15.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ισχύουν τα ίδια μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: ΚΕΠ Χολαργού: 213.2000.911

                                   ΚΕΠ Παπάγου: 210 6542560

 

 Ειρήνη Βεντουζά - Παπανικολάου

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη

 

Αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους ανθρώπους που αναζητούν εργασία, η Knowl  (https://www.knowl.gr/home) συνεχίζει τη δραστηριότητά της, συνεργαζόμενη με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό, διευκολύνοντας την είσοδο των υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, σας ενημερώνουμε για τη συνεργασία της knowl με τον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος  για την εύρεση πωλητών φρέσκων προϊόντων σε καταστήματα της Αττικής, στα τμήματα αλλοιώσιμων (τυριά,αλλαντικά), ιχθυοπωλείουοπωροπωλείου και κρεωπολείου.

Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής εδώ

http://knowl.gr/social/programs/pti/ab-vasilopoulos-nov20

 Οι συγκεκριμένες θέσεις απευθύνονται σε νέους ανέργους 18-35 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχολησιμότητας Ready 2 Work, που υλοποιεί στην Αθήνα η knowl για λογαριασμό του Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου).

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, καλεί τους επαγγελματίες του Δήμου μας να καταχωρήσουν δωρεάν τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν στον ηλεκτρονικό οδηγό πόλης (https://cityhub.gr) ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο συνημμένο αρχείο.

Όσες επιχειρήσεις, επιθυμούν να ενταχθούν στον ηλεκτρονικό οδηγό πόλης μπορούν αν λάβουν επιπλέον πληροφορίες και  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Βίκυ Νικάκη -Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας).

Με την ένταξή τους στον ηλεκτρονικό οδηγό πόλης, οι επιχειρήσεις:

  • Προβάλουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες
  • Λαμβάνουν ενημερώσεις για προγράμματα και δράσεις του Δήμου και άλλων φορέων που σχετίζονται με την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

ΕΠΙΣΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Επιχειρήσεων που πλήττονται από τις τρέχουσες εξελίξεις σας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διαθέτει τη δυνατότητα σε εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης μας να δημιουργήσουν δωρεάν e-shop και site.

Όσες επιχειρήσεις, επιθυμούν να ενταχθούν στη συγκεκριμένη δράση παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας τη συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ((Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη Αντιδήμαχρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης).

 

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, προχωρά σε μια σειρά από μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης, για όσους έχουν διακόψει τη λειτουργία τους αυτή την περίοδο, λόγω των περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με την υπ. αριθ.52/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι επιχειρηματίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού μπορούν να αιτηθούν απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και φωτισμού, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε υπηρεσίες του δήμου, αλλά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Όσοι είχαν αιτηθεί την απαλλαγή τελών κατά την προηγούμενη περίοδο των περιοριστικών μέτρων, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους κωδικούς προκειμένου να καταθέσουν νέα αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Για όσους καταθέτουν για πρώτη φορά υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

Δείτε την ψηφιακή πλατφόρμα και τις οδηγίες συμπλήρωσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.dpapxol.gov.gr/e-pixeirisi.html 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και των πεύκων θα υλοποιεί, όπως κάθε χρόνο, πρόγραμμα βιολογικής καταπολέμησης της πιτυοκάμπης (κάμπια) με επεμβάσεις, στοχευμένες σε ευαίσθητα σημεία του προαστίου, χρησιμοποιώντας βιολογικά σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και τα ωφέλιμα έντομα.

Οι βιολογικοί ψεκασμοί γίνονται από πιστοποιημένη εταιρεία ψεκασμών φυτοπροστασίας και το πεδίο εφαρμογής τους είναι το Πάρκο «Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου, το Άλσος Χολαργού, σχολεία, παιδικές χαρές και πευκόφυτες πράσινες γραμμές, ενώ το προσωπικό του Δήμου θα συνεχίσει, όπως κάθε χρόνο, να αφαιρεί τα κουκούλια με τις κάμπιες από τα πεύκα του προαστίου.

Κατά τη διάρκεια των ψεκασμών παρακαλούνται οι πεζοί να μην πλησιάζουν την οριοθετημένη περιοχή. Η απομάκρυνση της κορδέλας θα γίνει όταν στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό (1-2ώρες αρκούν).

Η κάμπια ή πιτυοκάμπη (Thaumetopoea pityocampa) είναι ένας από τους σημαντικότερους εχθρούς όλων των πεύκων. Οι προνύμφες του εντόμου καταναλώνουν μεγάλο μέρος της φυλλικής επιφάνειας των πεύκων με αποτέλεσμα να περιορίζεται σημαντικά η ανάπτυξη των νεαρών δένδρων, ενώ μεγάλες προσβολές για συνεχόμενα έτη μπορεί να οδηγήσουν και στην ξήρανση νεαρών, αλλά και μεγάλων σε ηλικία πεύκων. Χαρακτηριστικό, επίσης, της προνύμφης (κάμπιας) είναι και οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλεί (αλλεργίες) σε όποιον τις πλησιάζει με τοξίνες που ερεθίζουν δέρμα, μάτια και το αναπνευστικό σύστημα.

 

 

 

Ο ΔΟΚΜΕΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, σε συνεργασία με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και την «Εταιρεία Alzheimer Αθηνών» σας προσκαλούν σε Webinar με θέμα: «Υγιής Γήρανση και Πρόληψη στην Τρίτη Ηλικία».

Η τεχνολογική εξέλιξη, η βελτίωση της υγειονομικής παρέμβασης και η υιοθεσία ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, συμβάλλουν σημαντικά στη συνεχή αύξηση του προσδόκιμου ζωής και συνεπώς στην αύξηση του πληθυσμού των ηλικιωμένων σε παγκόσμιο επίπεδο. H γήρανση είναι μια ετερογενής και πολύπλοκη διαδικασία, η οποία συνδυάζει τόσο βιολογικούς όσο και ψυχολογικούς παράγοντες, από τους οποίους επηρεάζεται θετικά και αρνητικά. Αυτή την χρονική περίοδο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της πανδημίας, να ασχοληθούμε επισταμένα με την ευπαθή ομάδα, τα ηλικιωμένα άτομα.

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί ο Δρ. Κϊμων Βολίκας, ειδικός Παθολόγος – Καθηγητής Γηριατρικής και επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος Οδηγός» και θα απευθύνει χαιρετισμό η Δρ. Παρασκευή Σακκά, Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών και Πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, στις 18:00.  Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη διεύθυνση: https://bit.ly/3jIan9r

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα σας σταλεί email με το σύνδεσμο για την παρακολούθηση, μια ημέρα πριν το σεμινάριο.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Τα  δημοτικά πολυιατρεία Παπάγου - Χολαργού, θα λειτουργούν  κανονικά κατά το  διάστημα του lockdown. Οι εθελοντές γιατροί θα εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται χωρίς συνοδό, εκτός από την περίπτωση που κρίνεται απαραίτητος και στην ακριβή ώρα του ραντεβού τους, για να μη δημιουργείται συνωστισμός στο ιατρείο. Πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μάσκα τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνοδοί. Τα παιδιά θα συνοδεύει μόνο ένας γονέας.

Να σημειωθεί ότι τα πολυιατρεία λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας , βάσει των προδιαγραφών που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.

 

Σελίδα 1 από 107

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός

   

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech