Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για τις εξής θέσεις εργασίας:

 • Εταιρία Space Hellas Α.Ε., (System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας), 32 θέσεις εργασίας, πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://lde.tbe.taleo.net/lde02/ats/careers/v2/jobSearch?act=redirectCws&cws=40&org=SPACHELL

 • Genco Power Α.Ε., 2 θέσεις εργασίας (Technical Support Engineer και Assistant Financial Controller), πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://jobs.genco.gr/jobs/PartnerNet-Careers
 • Εταιρία BOOS Α.Ε., 10 σπουδαστές ή αποφοίτους για πρακτική άσκηση αλλά και μόνιμη εργασία με σπουδές στις παρακάτω ειδικότητες:
 • Ηλεκτρονικός
 • Προγραμμάτων Τεχνικής Εκπαίδευσης
 • Ραδιοηλεκτρολογίας
 • Τηλεπικοινωνιών ηλεκτρονικών
 • Μηχανολόγου μηχανικού ηλεκτρολόγου
 • Ραδιοτεχνίας τηλεοράσεως
 • Ραδιοφωνίας
 • Ηλεκτρονικούς επικοινωνιών
 • Τεχνικούς μετάδοσης πληροφορίας
 • Ηλεκτρονικούς εγκαταστάσεων και αυτοματισμού
 • Ηλεκτρονικούς αυτοματισμών.

Στοιχεία αποστολής βιογραφικών/επικοινωνίας: hr@boos.gr και a.emmanouilidis@boos.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 216001000.

 • Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων my-policies.com, αναζητά άτομα για την στελέχωση του Back office, άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, οργανωτικότητα και συνέπεια. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν υπάρχει και πιστοποίηση ασφαλιστικών γνώσεων.

Αποστολή βιογραφικών στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.my-policies.com/cv

 • Εταιρία Αρχειοθήκη, 2 θέσεις εργασίας στον Ασπρόπυργο
 • Υπάλληλος Αποθήκης (κωδ. Θέσης: OPS/WRH22)

Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος Λυκείου/ΙΕΚ/ΤΕΙ, προϋπηρεσία σε picking θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν, καλή γνώση H/Y, κάτοχος ΙΧ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

 • Υπάλληλος Καταγραφής (κωδ. Θέσης: RegisterOPL22).

Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος Λυκείου/ΙΕΚ/ΤΕΙ, πολύ καλή γνώση H/Y, καλή γνώση Αγγλικών, κάτοχος ΙΧ (προαιρετικό αλλά θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι μετακινήσεις των εργαζομένων γίνονται από εταιρικό πούλμαν.

Αποστολή βιογραφικού στο hr@archeiothiki.gr, αναγράφοντας απαραίτητα και την αιτούμενη θέση.

 • Παιδότοπος «Μικροί Ήρωες»
 • Βρεφονηπιοκόμοι ή νηπιαγωγοί και σερβιτόροι/ες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106533361.

 • Οπτικά Optagon, Holargos Center, 1 Οπτικό με πτυχίο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2130266216.
 • Βοηθός σε on line κατάστημα με γυναικεία ρούχα, Υπεύθυνη κα. Κωνσταντίνα Μιχάλη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944700314.
 • Ψητοπωλείο «Αβραάμ»,
 • 1 Ψήστη-τυλιχτή, βραδινές ώρες 19:00-01:00, με εμπειρία στο αντικείμενο, συνεργάσιμο και επικοινωνιακό
 • 1 σερβιτόρο/α, βραδινές ώρες 19:00-01:00, 3 ημέρες την εβδομάδα, ευγενικό/ή και εξυπηρετικό/ή.

 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945192777, Αναστάσεως 111, Χολαργός.

 

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, Tηλ. 213 2002 831/213 2002 893/6944699587, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και Performance του βιβλίου «ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ» της Λίλιαν Καλλίτση, εκδόσεις ΣΜΙΛΗ, στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης, Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν η αντιδήμαρχος πολιτισμού Παπάγου- Χολαργού Μιμή Ρουφογάλη και ο ποιητής – συγγραφέας Πάνος Δ. Αποστολίδης.

Θα ακολουθήσει Performance με τρία θεατρικά μονόπρακτα από τις τρεις νουβέλες του βιβλίου: «Το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα», «Ότι ορίζεις», «Σύζυγος και ερωμένη».

Ερμηνεία - Σκηνοθεσία: Χριστίνα Καφαντάρη

Ερμηνεία – Κείμενα: Λίλιαν Καλλίτση

Ποίηση: Πάνος Δ. Αποστολίδης

Sound Design: Pandora

 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αποψιλώσεις και οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων από τις υπηρεσίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, από ιδιωτικό συνεργείο, με ανάθεση της υπηρεσίας από τον Δήμο και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. 

Παράλληλα, ο Δήμος μας έχει στείλει έγκαιρα και πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, έγγραφα:

 • Στον ΑΟΟΑ, για αποψίλωση και καθαρισμό των χώρων ιδιοκτησίας του που βρίσκονται πίσω από τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και στην οδό Μπλαλοδήμου.
 • Στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, για αποψίλωση και καθαρισμό σε χώρο ιδιοκτησίας τους, ο οποίος γειτνιάζει με το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο και το 1ο Λύκειο Παπάγου, παράλληλα της οδού Ιωνίας & μεταξύ των οδών Κύπρου & Αργυροκάστρου.
 • Στην Ελληνική Ιατρική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Ιατρικής Τεκμηρίωσης, για καθαρισμό του χώρου και μόνιμη περίφραξη του κτηρίου που βρίσκεται κάτω από το Γυμνάσιο - Λύκειο Παπάγου.  

Έχουν ήδη καθαριστεί τα δύο μεγάλα άλση του Δήμου μας, το πάρκο "Στρατ. Αλεξ. Παπάγου" και του άλσος "Α. Παπανδρέου" Χολαργού, πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι. Σήμερα πραγματοποιήθηκε αποψίλωση στην πλατεία Φλωρίνης, στην οδό Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή, Πίνδου και Καραλή Παπάγου και στο αθλητικό κέντρο Χολαργού "Α. Πολύδωρας". Για την Τρίτη 17 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί αποψιλώσεις στις πλατείες Καλαβρύτων, Δερέκα Ελευθερίας, θα συνεχιστούν στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού, κ.α.

Να θυμίσουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή των αποψιλώσεων και θα συνεχιστούν για περίπου ένα μήνα. 

Παρακαλούμε τους πολίτες να συμβάλλουν και αυτοί από την δική τους πλευρά, προχωρώντας στον καθαρισμό ιδιόκτητων χώρων και οικοπέδων. Σε αντίθετη περίπτωση και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 20/2022 Πυροσβεστική Διάταξη, την υπ’ αριθμ. Αριθμ. 17647 οικ. Φ.700.20/2022 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1301/Β΄/18.03.2022), ο Δήμος θα προχωρήσει αυτεπάγγελτα σε καθαρισμό και θα επιβάλει πρόστιμα και κυρώσεις στους μη συμμορφούμενους υπόχρεους.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων με κοινό στόχο να προστατευτεί το φυσικό περιβάλλον και οι περιουσίες των συμπολιτών μας.

 

 

3 Χορωδίες θα μας ταξιδέψουν στο Ελληνικό Τραγούδι, την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20:00, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Συμμετέχουν:
? Παιδική και Νεανική Χορωδία Con Anima. Διεύθυνση Χορωδίας και πιάνο Ιουλία Τζανετουλάκου.
? Χορωδία Νίκαιας. Διεύθυνση Χορωδίας και πιάνο Ανδρέας Πριονάς.
? Χορωδία Κηφισιάς 1937. Διεύθυνση Χορωδίας Χαράλαμπος Μιχαϊλίδης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα JobDay Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Skywalker, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στην αίθουσα "Μ. Μερκούρη" του Δημαρχείου. 

Η δράση απευθυνόταν σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, καθώς και σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, δίνοντάς τους συμβουλές για το πως θα συντάξουν ένα βιογραφικό σημείωμα, πώς θα παρουσιαστούν σε μια συνέντευξη και ποιες τεχνικές αναζήτησης εργασίας θα χρησιμοποιήσουν. Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως ο ρόλος των social media στην αναζήτηση εργασίας, η προσωπική επαγγελματική ταυτότητα και πολλά άλλα.

Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την αντιδήμαρχο Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη.