Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech


Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), πραγματοποίησε ενημέρωση τους κατοίκους της περιοχής για τη χωριστή συλλογή των υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων), την ορθή χρήση του καφέ κάδου και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Επισημαίνεται ότι σταδιακά το πρόγραμμα θα επεκταθεί στο σύνολο του Δήμου.

Ειδικότερα, Την Τρίτη 18/6 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) στην περιοχή των πολυκατοικιών του ΑΟΟΑ (Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών), στην κοινότητα  Παπάγου.

 Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής της Κοινότητας Παπάγου, Χρύσα Παρίση, παρουσία του κλιμακίου της ενημερωτικής καμπάνια και πολιτών, αναφέρθηκε στην δράση αυτή, χαρακτηρίζοντας την «επένδυση» για τις επόμενες γενιές.  «Αισθάνομαι το χρέος, από την θέση ευθύνης μου στην δημόσια διοίκηση της χώρας, να καλέσω κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να δώσει αξία στα σκουπίδια δημιουργώντας ένα βιώσιμο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές».

 Την Πέμπτη 20/6 επίσης, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων), η οποία απευθυνόταν σε στοχευμένες επιχειρήσεις της Δ.Ε. Χολαργού, με σκοπό να ενταχθούν στο πρόγραμμα του καφέ κάδου που υλοποιεί ο Δήμος.


Παρούσα σε όλη την διαδικασία ήταν και η αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής της Κοινότητας Χολαργού Αικατερίνη Γκούμα, η οποία μίλησε για την μεγάλη ευκαιρία που υπάρχει να ανταποδώσουμε στη φύση όσα μας προσφέρει απλόχερα, κάνοντας απλά αλλά πολύ κρίσιμα για την προστασία της πράγματα. Πρόσθεσε δε, ότι ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, διαχρονικά συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, κάτι που έχουν ενστερνιστεί και οι δημότες αλλά και οι επιχειρήσεις. Άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Γκούμα «Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί. Η διαλογή στην πηγή, παραμένει μια πρακτική με άμεσα αποτελέσματα και την ενθαρρύνουμε όλοι».

Η χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) αποτελεί μια σημαντική περιβαλλοντική δράση η οποία θα ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών του Παπάγου – Χολαργού.Στρατηγική προτεραιότητα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί η σταδιακή επέκταση του προγράμματος σε όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, και η ένταξη του καφέ κάδου στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

Οδηγίες για τον καφέ κάδο


Στον καφέ κάδο ρίχνουμε: υπολείμματα μαγειρεμένων τροφών μαζί με τα κόκκαλα, υπολείμματα καφέ και τσάι μαζί με τα φίλτρα τους, φρούτα και λαχανικά με τις φλούδες και τα κοτσάνια τους, ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια, τσόφλια αυγών, γαλακτοκομικά, λίγα φύλλα.
Στον καφέ κάδο ΔΕΝ ρίχνουμε: νωπά κρέατα και νωπά ψάρια, μαγειρικά λάδια, λίπη, συσκευασίες μεταλλικές, πλαστικές ή χάρτινες, κάψουλες καφέ, ξύλινα αντικείμενα, πριονίδι, αποτσίγαρα, στάχτη, ακαθαρσίες κατοικίδιων. 

Πρακτικές συμβουλές 

 Αφήνουμε τα υγρά υπολείμματα να στραγγίξουν πριν τα απορρίψουμε στον κάδο ή τα τυλίγουμε με εφημερίδα/χαρτί. 
Απορρίπτουμε τα υπολείμματα τροφών είτε σε σακούλες (βιοαποδομήσιμες/ κομποστοποιήσιμες ή χάρτινες μαναβικής) είτε χύμα.

Αποφεύγουμε τη χρήση πλαστικής σακούλας.

Μαθαίνουμε περισσότερα και συμμετέχουμε


 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, προβλέπεται ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς - Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) για την Αττική και ως εκ τούτου τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας στον Υμηττό, για πεζούς και οχήματα. 

Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων κ.ά.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

 

- Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού:

✅Μιχάλης Τράκας: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, τηλ.-697 6600137

✅Γιάννης Ανδριτσάκης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, τηλ. 697 4033120

✅Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας "Χρήστος Πετράκης" - 210 6561546

✅ Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, 213.200.2800-01-891

✅15800

 

- 112 - Ελλάδος-Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης

- 100 - Ελληνική Αστυνομία

 

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων καλεί τους νέους της πόλης στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 21.00, στο υπαίθριο θεατράκι του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Συμμετέχουν συγκροτήματα από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας, ο διευθυντής του Λυκείου Παπάγου κ. Ηλίας Λούμος και ο καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Χολαργού κ. Νικητόπουλος.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ:

 • Λέσχη Lions "Ολυμπιάδα"
 • Red Bull
 • Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης

 Την αφίσα για το Μαθητικό Φεστιβάλ δημιούργησε η μαθήτρια του 1ουΛυκείου Χολαργού Ιωάννα Μουρελά.

Οργάνωση-επιμέλεια εκδήλωσης: Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού

 

 

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διοργανώνουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρες 19:30 έως 21:00 το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο «Πρώτων Βοηθειών», με ομιλήτρια την κα Στέλλα Αθανασάκη. 

Η κα. Αθανασάκη Στέλλα, Νοσηλεύτρια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό  θα μας μιλήσει για πολύ σημαντικά θέματα. Μεταξύ αυτών αναφέρουμε:
 • Πνιγμός
 • Ηλιακά εγκαύματα 
 • Θερμοπληξία
 • Θερμική εξάντληση
 • Λιποθυμία 
 • Ρινορραγία
 • Κράμπα 
 • Τσιμπήματα (τσούχτρα, μέλισσα, σφήκα κλπ)
Επιμέλεια: Μιμή Ρουφογάλη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων 
2132002831/893

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού Κτίριο πρ. Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, (Περικλέους 55) και η παρακολούθηση του θα είναι δωρεάν για το κοινό.

 

 

 

 

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, κατηγορία κινδύνου 4 στην Αττική την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας προς τον Υμηττό λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

- Να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια

- Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

 

- Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού:

✅Μιχάλης Τράκας: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, τηλ.-697 6600137

✅Γιάννης Ανδριτσάκης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, τηλ. 697 4033120

✅Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας "Χρήστος Πετράκης" - 210 6561546

✅ Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, 213.200.2800-01-891

✅15800

 

- 112 - Ελλάδος-Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης

- 100 - Ελληνική Αστυνομία

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που έγινε στο σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου και ζητά από τα όργανα της Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας να διερευνήσουν άμεσα το περιστατικό.  

Σε μια περίοδο που η χώρα και οι τοπικές μας κοινωνίες δοκιμάζονται από αλλεπάλληλες κρίσεις δεν έχουμε την πολυτέλεια να πλήττονται οι θεσμοί της Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης από τέτοιας μορφής περιστατικά.

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για τις εξής νέες Θέσεις Εργασίας:
 
Ø  Εταιρία ORTHOSTATICAL:
·        Εξωτερικούς πωλητές Ορθοπεδικών/Αναπηρικών Ειδών. Προϋπηρεσία 5ετή σε πωλήσεις, πολύ καλή γνώση Αγγλικών/MS Office, δίπλωμα οδήγησης, πενθήμερη εργασία, 09:00-17:00, μισθός, bonus και ασφάλεια ζωής, εταιρικό κινητό τηλέφωνο και  εταιρικό Laptop.
·        1 θέση βοηθού γενικών καθηκόντων, βασική χρήση Αγγλικά και Η/Υ, Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου/μηχανής, πενθήμερη εργασία, 09:00-17:00, μισθός, εταιρικό κινητό τηλέφωνο.
          Επικοινωνία: κα. Νάνσυ Μιχαηλίδου, 210 6560227, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ø  Εταιρεία DOTSOFT S.A.: 7-8 θέσεις για ψηφιοποίηση υλικού. Χώρος απασχόλησης Σαλαμινίας 2 & Π. Ράλλη, Αθήνα. Αντικείμενο εργασίας: Εργασίες ψηφιοποίησης χαρτώου υλικού, προετοιμασία υλικού προς ψηφιοποίηση (πχ. αποσύρραψη εγγράφων) ή/και σκανάρισμα και έλεγχος. Βασικές γνώσεις Η/Υ. Άμεση πρόσληψη (Ιούλιος). Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
 Εταιρία Δαναός:
 
· 1 θέση οδηγού, για πενθήμερη εργασία και πλήρη απασχόληση.
· 1 θέση πωλήτριας/πωλητή στο κατάστημα που εδρεύει στο Χολαργό. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Παρέχεται εκπαίδευση στο αντικείμενο εργασίας.
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το παιχνίδι της χαράς»: 1 θέση καθαρίστριας, με απολυτήριο Λυκείου, διάθεση να εργαστεί δίπλα σε παιδιά, πλήρης απασχόληση, με σύμβαση από τον Ιούλιο 2024. Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι:
 
· Θέση εργοθεραπευτή/τριας για μόνιμη εργασία με πολύ καλές αποδοχές και σύγχρονο περιβάλλον συνεργασίας. Απαραίτητο μπλοκ παροχής  υπηρεσιών.
· Θέση μαθηματικού ή τελειόφοιτου σχολής για απασχόληση δυο φορές εβδομαδιαίως ,απογευματινές ώρες (4-8 μ.μ).
 
Επικοινωνία: 2105729065, 6936779363, 6987096586 kentro.allilepidrasi@gmail.com
 
Zαχαροπλαστείο Παυλίδης:
 
· 1 θέση πωλήτριας για πρωινή εργασία.
· 1 θέση γενικών καθηκόντων εντός και εκτός ζαχαροπλαστείου.
 
Επικοινωνία: 210 6911912
 
Επιχείρηση EAT ME: 1 θέση ταμία, για πενθήμερη εργασία,  κυλιόμενο ωράριο (06:30-14:00 και 14:00-21:00), με προϋπηρεσία στην εστίαση. Επικοινωνία: κα. Ευσταθίου, 6985640079.
 
Επιχείρηση καφέ: 1 θέση σερβιτόρας ή σερβιτόρου, για πενθήμερη εργασία. Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αναζητείται Συνεργείο καθαρισμού ή μεμονωμένες καθαρίστριες για καθαρισμούς σπιτιών. Επικοινωνία: 6945955871.
 
1 θέση για φύλαξη/απασχόληση διδύμων 1 έτους και μαγείρεμα. Πενθήμερη εργασία, 09:00-17:00, από το μήνα Σεπτέμβριο,  περιοχή Παπάγου.  Επικοινωνία: κα. Κουρνέτα, 6937008879.
 
1 θέση για φύλαξη ηλικιωμένης και δουλειές σπιτιού, καθημερινά, λίγες ώρες. Επικοινωνία: 6936531468.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Μιμή Ρουφογάλη, 2132002831, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Tηλ. 2132002893, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..gr
 
 
 

Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 76/20-03-2024 (ΑΔΑ:9ΨΟΠΩΞ1-ΘΩΦ) Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού 

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Δήμου Παπάγου - Χολαργού, που εδρεύει στο Χολαργό της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. επισυναπτόμενο ΠΙΝΑΚΑ Β):

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Παπάγου – Χολαργού, Περικλέους 55, Τ.Κ.15561, Χολαργός Αττικής, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κ.κ. Γ. Γιαχουντή, Ε. Κομπόγιωργα, Π. Χαρδαλούπα (τηλ. επικοινωνίας: 2132002852, -911,-857,-871).

Οι αιτήσεις για τη ΣΟΧ 2/2024 θα κατατίθενται από 20/06/2024 ημέρα  Πέμπτη έως και 01/07/2024 ημέρα Δευτέρα.

 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, κατηγορία κινδύνου 4 στην Αττική την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

- Τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας προς τον Υμηττό λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
- Να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
- Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

☎️Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού:
✅Μιχάλης Τράκας: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, τηλ.-697 6600137
✅Γιάννης Ανδριτσάκης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, τηλ. 697 4033120
✅Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας "Χρήστος Πετράκης" - 210 6561546
✅ Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, 213.200.2800-01-891
✅15800

- 112 - Ελλάδος-Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης
- 100 - Ελληνική Αστυνομία

Για άλλη μια φορά στο Πάρκο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου δημιουργήθηκε ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού και φαντασίας καλώντας μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν, να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Ομπρέλα του Πάρκου πραγματοποιήθηκε το 3o παιδικό φεστιβάλ, που διοργάνωσαν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, το παιχνίδι και την ανεμελιά, όπου μικροί και μεγάλοι, μέσα από δημιουργικές ψυχαγωγικές δράσεις, εργαστήρια, αθλητικά δρώμενα και παιχνίδια, ταξίδεψαν στον κόσμο της φαντασίας....... σε έναν κόσμο γεμάτο ήχους και χρώματα!

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στον ονειρικό κόσμο των παιδιών και να γευτούμε λίγη από την ελευθερία που προσφέρει η παιδική ηλικία..... στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς με τους μικρούς μας ήρωες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διανέμονταν δωρεάν χυμοί και νερά για να δροσίσουν τους μικρούς μας φίλους στο πολύωρο παιχνίδι τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως στο παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, που στήριξε και οργάνωσε την φαντασμαγορική γιορτή για τα παιδιά μας.