Χαιρετισμός Δημάρχου

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Η επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί για τους συνεργάτες μου κι εμένα κορυφαία προτεραιότητα και ανάγκη. Έχουμε δεσμευτεί από την αρχή, για ένα Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο για όλους τους άλλους σε θέματα ποιότητας ζωής και εξυπηρέτησης του πολίτη. Ένα Δήμο, ακόμα καλύτερο, που θα εκσυγχρονίζεται και θα στηρίζεται στη διαφάνεια και την ανοικτή επικοινωνία με όλους.

Μέσα από τη νέα Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Δήμου, τις υπηρεσίες του, τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας, τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

Κυρίως όμως σας καλούμε να συμμετέχετε στη διαμόρφωση των αποφάσεων, να επισημαίνετε παραλείψεις και κυρίως να διατυπώνετε τις προτάσεις σας, γιατί «Η πόλη μας είναι δική μας ευθύνη!»

Αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαβούλευσης που δημιουργήσαμε, αλλά και τις ψηφιακές εφαρμογές που άμεσα θα λειτουργήσουν, επιδιώκουμε την άμεση επικοινωνία Δήμου και πολίτη με στόχο ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας, ένα νέο μοντέλο πόλης.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο, έχοντας ως όραμα μια πόλη σύγχρονη, φιλική και λειτουργική, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι δημότες.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός