Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμος προτίθεται να προβεί άμεσα στην απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο:

«Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παπάγου Χολαργού».

 

Κατάθεση προσφορών (Υπ’ όψη κ. Κ. Κυριακίδη) σύμφωνα με τη συνημμένη μελέτη και τη σχετική  πρόσκληση μέχρι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/2024, και ώρα 14:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προτίθεται να προβεί άμεσα στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων B/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού» με ενδεικτικό προϋπολογισμό 5.720,00 € πλέον ΦΠΑ. Οι προσφέροντες πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις τεχνικές προδιαγραφές, τη μελέτη και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό όπως περιγράφονται στην σχετική επισυναπτόμενη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Κατάθεση προσφορών έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα: 14:00.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει :

A. Τεχνική και Οικονομική Προσφορά
B. Δικαιολογητικά βάσει της σχετικής μελέτης (άρθρο 10 Γ.Σ.Υ.) Η προσφορά θα κατατεθεί με δύο εναλλακτικούς τρόπους:

Α. Στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (δ/νση: Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός) σε ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις ακόλουθες ενδείξεις:

1. «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ με τίτλο «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Β/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού»

2. «ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ»

3. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (Στο διαβιβαστικό που συνοδεύει το φάκελο αναγράφεται ότι αποδέκτης της προσφοράς είναι η Β’ ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ (ΥΠΟΨΗ: Ε. Ντέρου ) Ή Β. Στο email του Πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο : «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ με τίτλο «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Β/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού»
Πρέπει να αναφέρεται αποδέκτης της προσφοράς είναι η Β’ ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ (ΥΠΟΨΗ: Ε. Ντέρου )

Tα έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να φέρουν τις κατάλληλες ψηφιακές υπογραφές όπου είναι απαραίτητο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Διακηρύσσει ότι:

 

Διενεργείται ανοιχτή, πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία με σκοπό την επιλογή εταιρείας για την εκποίηση των εγκαταλελειμμένων Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών, σύμφωνα με τους όρους που καθόρισε η Δημοτική Επιτροπή με την υπ΄ αριθμ. 95/03-04-2024 απόφασή της. Σε περίπτωση που η δημοπρασία ματαιωθεί για οποιονδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους και στον ίδιο τόπο τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 και ώρα 09:00 π.μ.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στη Δ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, αρμόδιος υπάλληλος: Νίκος Κωτούλας, (Διεύθυνση: Προέκταση οδού Ασπασίας και Υγείας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106540211, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εργάσιμες ημέρες και ώρες) και στη ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr.

 

 

                                                              Ο Δήμαρχος

 

 

                                                              Ηλίας Αποστολόπουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού προτίθεται να συνεχίσει  την εφαρμογή προγράμματος χωριστής συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών (ρούχα, τσάντες, πάνινα, παπούτσια κλπ.) μέσω της ανάπτυξης δικτύου ειδικών κάδων συλλογής

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα ανωτέρω, καλούνται ενδιαφερόμενες εταιρείες να αναλάβουν, σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού , την ολοκληρωμένη διαχείριση του ρεύματος των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών και ειδικότερα:

 • Την δωρεάν τοποθέτηση κάδων ειδικών προδιαγραφών για τη συλλογή των μεταχειρισμένων ρούχων σε σημεία που υποδεικνύονται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου
 • Την συλλογή των υλικών με μέσα της εταιρίας
 • Την προδιαλογή των συλλεγόμενων υλικών με στόχο την επιστροφή 400kg των επαναχρησιμοποιήσιμων ενδυμάτων στην Τράπεζα Ενδυμάτων του Δήμου
 • Την προώθηση των μη επαναχρησιμοποιήσιμων υλικών προς ανακύκλωση.
 • Την εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης.
 • Ο ανάδοχος στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αναφέρει χρηματικό ποσόν που θα προσφέρει κάθε μήνα ή ετησίως για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που έχει ανάγκη το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Παρακαλούμε, αφού λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω, να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία μέχρι και την 16/04/2024 και ώρα: 14:00 μ.μ

Η προσφορά σας θα κατατεθεί (δύο εναλλακτικοί τρόποι):

Α. στο πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (δ/νση: Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός) σε ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις ακόλουθες ενδείξεις:

 1. «ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ»
 2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «προγράμματος χωριστής συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης» ΥΠΟΨΗ:  Γεώργιος Θεοχάρης
 3. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα

ή

Β. Στο email του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στο email  κου Γεώργιου Θεοχάρη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αν τα έγγραφα είναι σε ηλεκτρονική μορφή με τις κατάλληλες ψηφιακές υπογραφές όπου είναι απαραίτητο.

 

Ο Δήμαρχος

 

                                                                                        

     Ηλίας Αποστολόπουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της ανακύκλωσης διενεργεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς οικονομικούς φορείς για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την εφαρμογή, ανάπτυξη και αξιοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) του Δήμου. 

Στο πλαίσιο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σε κλειστό φάκελο πρόταση συνεργασίας, στην οποία θα αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), στο Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου Χολαργού, στην ταχ. δ/νση: Περικλέους 55 – Χολαργός Τ.Κ. 15561 μέχρι και την 16/04/2024 και ώρα 12:00. Πληροφορίες: Ν. Κωτούλας ή Σ. Δεριζιώτης (τηλ: 2106540211). 

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους για συνεργασία σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου με συστημένη ταχυδρομική επιστολή επί αποδείξει παραλαβής ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) με εντολή επιστροφής πρωτοκόλλου, αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τους και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.dpapxol.gov.gr, ήτοι από 11/04/2024 έως και 16/04/2024 και ώρα 12:00 στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου, Περικλέους 55, Τ.Κ. 155 61.

Ο φάκελος της πρότασης συνεργασίας πρέπει να έχει την ένδειξη: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Υποβολή πρότασης για την σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την εφαρμογή, ανάπτυξη και αξιοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού»

Η ημερομηνία υποβολής του φακέλου πρότασης συνεργασίας αποδεικνύεται μόνο από το πρωτόκολλο εισερχομένων του Δήμου.

 

                                                                   Ο Δήμαρχος

 

                                                                                        

                                                                       Ηλίας Αποστολόπουλος

 

Ο Δήμος προτίθεται να προβεί άμεσα στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο:

«Προμήθεια Μελανοταινιών, Τόνερ κλπ Αναλώσιμων Εκτυπωτικών Συσκευών ».

 

Κατάθεση προσφορών (Υπ’ όψη κου Α. ΠΟΛΙΤΗ ) σύμφωνα με τη συνημμένη μελέτη 12024053.

από 09/04/2024 έως και 15/04/ 2024 έως τις 13.30,

στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

(Περικλέους 55, Χολαργός).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Η Αβάθμια Σχολική Επιτροπή  του Δήμου Παπάγου – Χολαργού  προτίθεται να προβεί άμεσα στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Α/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού» με ενδεικτικό προϋπολογισμό 5.210,11 € πλέον ΦΠΑ.

 Οι προσφέροντες πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις τεχνικές προδιαγραφές, τη μελέτη και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό όπως περιγράφονται στην σχετική επισυναπτόμενη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

 Κατάθεση προσφορών έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα: 14:00.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει :

 1. Τεχνική και Οικονομική Προσφορά
 2. Δικαιολογητικά βάσει της σχετικής μελέτης (άρθρο 10 Γ.Σ.Υ.)

 Η προσφορά θα κατατεθεί (δύο εναλλακτικοί τρόποι):

ΑΣτο πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (δ/νση: Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός) σε ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις ακόλουθες ενδείξεις:

 

 1. «ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ»
 2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Α/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού»

ΠΡΟΣ: Α’ ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΥΠΟΨΗ:  Ε. Ντέρου

 1. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα

 ή

Β. Στο email του Πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου- Χολαργού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  «Υπηρεσία Ελέγχου, Επανελέγχου και Έκδοση ΥΔΕ με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων κτιρίων Α/Βάθμιας, Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού»

με κοινοποίηση:

ΠΡΟΣ: Α’ ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΥΠΟΨΗ:  Ε. Ντέρου

Tα έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να φέρουν τις κατάλληλες ψηφιακές υπογραφές όπου είναι απαραίτητο.

 

 

 

Ο Δήμος προτίθεται να προβεί άμεσα στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο:

« ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ) ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΛΠ 2024 ».

 

Κατάθεση προσφορών (Υπ’ όψη κου Α. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ) σύμφωνα με τη συνημμένη μελέτη 12024042.

από 03/04/2024  (από 14.00 ) έως και  05/04/ 2024, από τις 08:30 έως τις 14:00,

στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ  του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

(Περικλέους 55, Χολαργός).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

 

 

Προκηρύσσει τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων, για την υπηρεσία με τίτλο «Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Αδέσποτων Ζώων» με σφραγισμένες προσφορές και συμπλήρωση των εντύπων προσφοράς, µε κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του προϋπολογισμού για έκαστο τμήμα και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπ’ αριθ. 12023146 μελέτη της Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού (Τμήμα Προαγωγής  Δημόσιας Υγείας).

           

CPV: 85200000-1, Κωδικός NUTS κυρίου τόπου παράδοσης της προμήθειας EL301: Αττική (Βόρειος Τομέας Αθηνών). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος με ημερομηνία λήξης κατάθεσης προσφορών την 19/04/2024 και ώρα 11:00 π.μ. και ημερομηνία αποσφράγισης την 23/04/2024 και ώρα 11:00 π.μ. (α/α συστήματος 280133). 

 

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 100.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την υπ’  αριθ. 12023146 Μελέτη. Η χρηματοδότηση για την υπηρεσία θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου. Για την παρούσα διαδικασία έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης με αριθ. 390/2024 (ΑΔΑΜ 24REQ014329996, ΑΔΑ 6ΜΡΛΩΞ1-ΔΦ3).

Οι οικονομικές προσφορές, τα τεχνικά στοιχεία των προσφορών και όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την διενέργεια του διαγωνισμού και τη συμμετοχή σ' αυτόν συντάσσονται στην Ελληνική γλώσσα. Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν προσφορά για το ένα ή και για τα δύο (2) τμήματα, εφόσον πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, όμως υποχρεούνται -επί ποινή αποκλεισμού- να παρέχουν όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες κάθε τμήματος.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα και δικαιολογητικά συμμετοχής, που απαιτεί η διακήρυξη.

 

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, 2% επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός ΦΠΑ, με στρογγυλοποίηση στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο, κάθε τμήματος για το οποίο συμμετέχουν. Στην περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, η εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στην ένωση.

 

Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση της υπηρεσίας, υποχρεούται να καταθέσει εγγύηση καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό τέσσερα (4%) της εκατό επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης προ ΦΠΑ και κατατίθεται πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης.

 

Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού που αναφέρουν αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr, όπου παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση, καθώς και στη Διαδικτυακή πύλη https://portal.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

 

 

Ηλίας Αποστολόπουλος

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016 την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ» ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.860,00 με ΦΠΑ, όπως περιγράφεται στην υπ’ αρ. Μ12024039 μελέτη.

 

Παρακαλούμε, αφού λάβετε υπόψη σας τις τεχνικές προδιαγραφές, τους όρους και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό της υπ’ αρ. Μ12024039 μελέτης, να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα: 14.00.

 

Η προσφορά σας θα κατατεθεί (δύο εναλλακτικοί τρόποι):

Α. Στο πρωτόκολλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός) σε ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις ακόλουθες ενδείξεις:

 1. «ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ»,
 2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ»»

ΥΠΟΨΗ:  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΣΑΡΔΑΚΛΗ

 1. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

ή

Β. Στο email του πρωτοκόλλου του Δήμου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ταυτόχρονα

κοινοποίηση στο email της Παρασκευής Τσαρδακλή : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αν τα έγγραφα είναι σε ηλεκτρονική μορφή με τις κατάλληλες ψηφιακές υπογραφές όπου είναι απαραίτητο.

 

Σελίδα 1 από 67

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech