Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Δημόσια Διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων - Δήμου Παπάγου Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θέτει σε διαβούλευση την επικαιροποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με στόχο την σταδιακή μείωση των απορριμμάτων που παράγουμε, αλλά και την προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

Στο επικαιροποιημένο σχέδιο υπάρχει αναλυτική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης σε επίπεδο δεκαετίας, αποτυπώνονται τα μέσα και οι πόροι που διαθέτει ο δήμος για την διαχείριση των αποβλήτων, καθώς και τα προτεινόμενα μέτρα και δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Με δεδομένη την εθνική στρατηγική για πολλαπλά ρεύματα ανακύκλωσης υλικών, για την κομποστοποίηση των βιο-αποβλήτων, αλλά και την προώθηση της χωριστής συλλογής, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σχεδιάζει τη στρατηγική του βήμα – βήμα για τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την προσπάθεια κυρίαρχο ρόλο έχουν οι πολίτες. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης και ως την 10/9/2021, μπορεί ο καθένας από εμάς να διατυπώσει τις απόψεις και τις παρατηρήσεις του ή ακόμα και να προτείνει νέες δράσεις, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τη στρατηγική μας για το αύριο.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://dpapxol.gov.gr/anoixtes/item/8786-topiko-sxedio-diaxeirisis-apovliton-dimou-papagou-xolargoy.html

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech