Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συγκροτείται Δημοτικό Συμβούλιο Νέων - Πρόσκληση Δημοκρατικής Συμμετοχής στις νέες και τους νέους της πόλης μας

Είναι κοινή πεποίθηση ότι οι νέοι έχουν δικά τους ενδιαφέροντα, προβλήματα, και αναζητήσεις. Εκφράζουν νέες ιδέες για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και αυτές είναι πολύτιμες για την εξέλιξη και την πρόοδο. 

Είναι συνεπώς σημαντικό όλες αυτές οι απόψεις να μπορούν να συζητούνται οργανωμένα, να διατυπώνονται συγκροτημένα και αυτόνομα. 

Σε αυτό το πλαίσιο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου Χολαργού αποφάσισε τη σύσταση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων στην πόλη μας. 

Καλούμε τις νέες και νέους 15 – 28 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο, να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία, συμμετέχοντας στη συγκρότηση και μετέπειτα στις λειτουργίες και δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.

Με τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα δράσης του Δήμου, σε όλους του τομείς ενδιαφέροντος της νεολαίας. Στον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό, την Παιδεία, την Πράσινη Ανάπτυξη, τις Νέες Τεχνολογίες, τα Τοπικά Προβλήματα και τη δημιουργία της “Έξυπνης Πόλης”.

 Υποβολή αιτήσεων:

  • Ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσου https://docs.google.com/forms/d/1znyuONWMomjAHS3bDO7SoaehqZl1Quiajwe-nxo1aZk/edit
  • Σκανάρονοντας το QR CODE της εικόνας
  • Συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται και αποστέλλοντάς τη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καταθέτοντάς τη στο γραφείο πρωτοκόλλου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός)

Επόμενο βήμα είναι η εκλογή 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech