Μεγάλη προσφορά ειδών από τις Λαϊκές Αγορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κύριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η δράση ενίσχυσης των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας στη Λαϊκή Αγορά Παπάγου και Χολαργού αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση της εν λόγω δράσης συνεργάστηκαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου με τους εκπροσώπους των Λαϊκών Αγορών, ενώ η μεταφορά των οπωροκηπευτικών έγινε από τους υπαλλήλους των τμημάτων Καθαριότητας του Δήμου.

Καταναλωτές και παραγωγοί επισκέφθηκαν το περίπτερο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενημερώθηκαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προσέφεραν φρούτα και λαχανικά για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκεκριμένη δράση θα επαναλαμβάνεται ανά δεκαπενθήμερο και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες θα συγκεντρώνουν τις προσφορές των πολιτών.

Επόμενες ημερομηνίες:

Πέμπτη, 02 Ιουλίου στη Λαϊκή Αγορά Παπάγου

Δευτέρα 06 Ιουλίου στη Λαϊκή Αγορά  Χολαργού.

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός