Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

"Μπορούμε" - Καμία μερίδα φαγητού χαμένη Κύριο

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας ανακοίνωσε τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης για τον COVID-19 για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, το ΙΣΝ στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει, τη δράση που υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε» και η οποία έχει σαν στόχο την παροχή vouchers για την κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, οι οποίες θα επιλεγούν  με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για τη συνεργασία του με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μπορούμε Saving Food- Saving Lives» σχετικά με την υλοποίηση του  προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19.

Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 σε συνεργασία με 200 δήμους ανά την Ελλάδα. Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη σχεδόν 10.000 ωφελούμενων σε όλη τη χώρα.

Για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού η παροχή των επιταγών θα γίνεται άπαξ σε 11 ωφελούμενους ανά μήνα.

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιείται στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες:  Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, 2132002831, 893, 6944699587 και κα. Τζουανοπούλου, 2132002881.

 

Επισυνάπτεται η αίτηση που μπορείτε να στείλε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση protocol@dpapxol.gov.gr

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech