Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Απ’ ευθείας ανάθεση της εργασίας-υπηρεσίας με τίτλο: «Ιατρού Εργασίας έτους 2016»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών ιατρού εργασίας σε εφαρμογή του Ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα Νόμων για την υγεία και την Ασφάλεια των Εργαζομένων», καθώς και του άρθρου 27 του Ν. 4304/23 10-2014, για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης, με τους ακόλουθους όρους:
 Το σύνολο των ωρών απασχόλησης του Ιατρού Εργασίας για ένα έτος ορίστηκε στις 215,2 ώρες σύμφωνα με τα στοιχεία του υπάρχοντος προσωπικού.
 Το συνολικό κόστος για την παροχή υπηρεσιών του Ιατρού Εργασίας ανέρχεται στο ποσό των 8.999,86 € για ένα έτος.
 Τα προσόντα του Ιατρού Εργασίας αναφέρονται στο Ν. 3850/2011.
 Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι σύμφωνες με την υπ’ αριθμ. 1/2015 τεχνική μελέτη της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
 Ο ιατρός εργασίας πρέπει να κατέχει και να ασκεί την ειδικότητα της ιατρικής της εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο ιατρικό σύλλογο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 3850/2010. Κατ’ εξαίρεση, τα καθήκοντα ιατρού εργασίας έχουν δικαίωμα να ασκούν: α) οι ιατροί χωρίς ειδικότητα, οι οποίο στις 15/5/2009 είχαν συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας με επιχειρήσεις και αποδεικνύουν την άσκηση των καθηκόντων αυτών συνεχώς επί επτά τουλάχιστον έτη, β) οι ιατροί οι οποίοι στις 15/5/2009 εκτελούσαν καθήκοντα ιατρού εργασίας χωρίς να κατέχουν ή να ασκούν τον τίτλο της ειδικότητας της ιατρικής της εργασίας, αλλά τίτλο άλλης ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για την εκτέλεση εργασιών Ιατρού Εργασίας καλούνται να υποβάλουν, εντός τριών (3) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα γραφεία της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός), σε σφραγισμένους φακέλους:

Α) γραπτή προσφορά στην οποία θα αποτυπώνεται η προσφερόμενη τιμή, και
Β) τα κάτωθι απαιτούμενα δικαιολογητικά:
 Αίτηση
 Αντίγραφο πτυχίου ιατρικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής με ειδίκευση όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 (Προσόντα Ιατρού Εργασίας) της παρούσας. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας ή αντιστοιχίας.
 Άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος
 Βεβαίωση εγγραφής στον Ιατρικό Σύλλογο και βεβαίωση της παρ. 2.Α.γ) του άρθρου 29 του Ν. 3996/11 (ΦΕΚ 190 Α΄) στην οποία αναφέρεται ότι «Ιατρός που περιλαμβάνεται στον ειδικό κατάλογο της περίπτωσης α΄ μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα ιατρού εργασίας μόνο στην περιφέρεια του ιατρικού συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένος και εφόσον λάβει βεβαίωση του συλλόγου αυτού ότι δεν υπάρχει ή δεν είναι διαθέσιμος ιατρός με την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας στην περιφέρεια αυτή».
 Αποδεικτικό Προϋπηρεσίας στην ιατρική της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Εποπτείας Νομικών Προσώπων/Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων: 2132002852 (Β. Μπαρδή), 2132002857 (Ι. Γεωργικόπουλος).

Ο Δήμαρχος

Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech