Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Αττικής

Προκηρύσσει τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα -ανά ομάδα ειδών- από οικονομικής άποψης προσφορά, η οποία δοθεί ως εξής: α) Με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της εκάστοτε διαμορφούμενης και πιστοποιούμενης από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Μέση Λιανική Τιμή πώλησης του είδους, κατά την ημέρα παράδοσης αυτού και που θα αντιστοιχεί σε κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα του είδους για τα εξής είδη: οπωροκηπευτικά, β) Με τιμές μονάδος για τα υπόλοιπα είδη , για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.».
Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανωτέρω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό 63.700,05€ (εξήντα τριών χιλιάδων επτακοσίων ευρώ και πέντε λεπτών), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και του δικαιώματος προαίρεσης 10%, όπως περιγράφονται στην υπ’ αριθ. 118/2016 μελέτη.
Για τη δαπάνη έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό Ν.Π.Δ.Δ. ΔΟΚΕΜΠΑ έτους 2016 και συγκεκριμένα το ΚΑ 6481.01 (ΠΑΥ 152/2016) ενώ έχει προβλεφθεί αντίστοιχη πίστωση στον σχετικό ΚΑ του προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΟΚΕΜΠΑ έτους 2017. Προσφορές γίνονται δεκτές για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών κάθε ομάδας, για όλες τις ομάδες ή για κάποια ομάδα.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 15η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και από ώρα 10.00 μ.μ. έως 10.30 μ.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών), ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού στο κτήριο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα στην έδρα του Δήμου στο κτίριο επί της οδού Περικλεούς αριθ. 55. Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ο διαγωνισμός στις 15/11/2016 λόγω απεργίας ή ανωτέρας βίας, θα διενεργηθεί στις 18/11/2016 ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ή ειδοποίηση.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, που προβλέπονται στη διακήρυξη. Η εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται σε (2%) επί του ποσού του Ενδεικτικού Προϋπολογισμού (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης) ήτοι 1.092,00 €. Για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης, o προμηθευτής υποχρεούται να καταθέσει πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης εγγυητική επιστολή που θα καλύπτει ποσό ίσο με ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) επί της αξίας της σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης) χωρίς να υπολογίζεται ο Φ.Π.Α. Η σύμβαση θα έχει ισχύ από την υπογραφή της και για ένα (1) έτος.
Τα σχετικά τεύχη της δημοπρασίας δύνανται να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55), κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (τηλ. 2132002841-2/859) όπως ορίζει η διακήρυξη του διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος
Παπάγου-Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech