Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Πρόσληψη ενός (1) δικηγόρου με έμμισθη εντολή - πάγια μηνιαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4194/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την πλήρωση μιας (1) θέσης δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω στο Δήμο Παπάγου Χολαργού με σχέση έμμισθης εντολής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

1. Το αντικείμενο της απασχόλησης του θα είναι να παρέχει νομική υποστήριξη προς τα αιρετά όργανα του Δήμου, τις Υπηρεσίες του καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού με στόχο την προώθηση των επιδιώξεων, στόχων και συμφερόντων του Δήμου και ειδικότερα:

• Η ενασχόληση με κάθε νομικό θέμα που ενδιαφέρει το Δήμο (εξώδικα, δικαστικά, έγγραφα, με παραστάσεις σε όλα τα Δικαστήρια της χώρας παντός βαθμού και δικαιοδοσίας, με γνωματεύσεις για νομικά ζητήματα, επεξεργασία από νομική άποψη συμβολαίων, διακηρύξεων κ.λπ.).
• Η παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης στις Υπηρεσίες του Δήμου, όταν είναι απαραίτητο.
• Η τήρηση του αναγκαίου αρχείου νομικών υποθέσεων και γνωμοδοτήσεων.
• Η παροχή νομικής υποστήριξης, όταν ζητηθεί, κατά τη συμβασιοποίηση έργων, εργασιών και υπηρεσιών, για την εναρμόνιση αυτών με τις διατάξεις του κοινοτικού ή εθνικού δικαίου.
• Η παράσταση και υπεράσπιση των νομικών υποθέσεων του Δήμου ενώπιον των δικαστηρίων, των δικαστικών και διοικητικών αρχών, το χειρισμό εξώδικων διαφορών και γενικώς, την εκτέλεση κάθε έργου που εμπίπτει στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.
• Η τακτική ενημέρωση του Δημάρχου για την εξέλιξη των νομικών υποθέσεων του Δήμου.
• Η παροχή νομικών υπηρεσιών στα Νομικά Πρόσωπα και Ιδρύματα του Δήμου, τα οποία συνδράμουν τη Νομική Υπηρεσία στο έργο της, με την παροχή τεκμηριωτικού υλικού.

2. Ο δικηγόρος υποχρεούται να παρέχει τις ανωτέρω υπηρεσίες του στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού και στα αρμόδια δικαστήρια, τηρουμένων πάντοτε των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων.

3. Για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών οι αποδοχές τους καθορίζονται σύμφωνα με την παρ.10 του άρθρου 9 του Ν.4354/15.

Oι αιτήσεις θα κατατίθενται από 09/11/2021 ημέρα Τρίτη έως και 08/12/2021 ημέρα Τετάρτη είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 09:00 έως 14:00, είτε ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή στη διεύθυνση που αναγράφεται εντός της συνημμένης προκήρυξης.

Ο Δήμαρχος
Παπάγου Χολαργού

Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech