Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Αρ. απόφ. 216/2019 “Ορισμός μελών της Επιτροπής Διαχείρισης των δομών ΕΣΠΑ: Κοινωνικό Παντοπωλείο - Κοινωνικό Φαρμακείο"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ορίζει ως μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Κοινωνικού Φαρμακείου, η οποία είναι 5μελής και απαρτίζεται από τους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.:
1. Μαρία Δημητριάδου - Καρασιμοπούλου, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, ως Πρόεδρο της επιτροπής.
2. Άννα - Μαρία Τσικρικώνη, Αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
3. Χρυσούλα (Χρύσα) Παρίση, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου - Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.)».
4. Νικήτα Κανάκη, Δημοτικό Σύμβουλο, προτεινόμενος από το σύνολο της μειοψηφίας.
5. Λουκά Ρίζο, Δημοτικό Σύμβουλο, προτεινόμενος από το σύνολο της μειοψηφίας.

Έργο της επιτροπής θα είναι η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία των δομών και η έγκριση της τελικής κατάσταση των δικαιούχων κατόπιν εισήγησης των κοινωνικών λειτουργών των δομών ή της κοινωνικής υπηρεσίας. Τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που η ένταξή τους έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Διαχείρισης μπορούν με αίτημά τους να ενταχθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Φαρμακείου χωρίς άλλη διαδικασία.

Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με αναπληρώτρια την Κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Φαρμακείου, που είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς υπεύθυνες για τη λειτουργία των δομών.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 754 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech