Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 188/2020 "Έγκριση της υπ’ αριθ. 47/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με παραχώρηση υπαίθριου χώρου εγγύς του Ο.Τ. 470 της Κοινότητας Παπάγου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει την υπ΄ αριθ. 47/2020 (ΑΔΑ: 6ΠΣΠΩΞ1-83Ν) απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και συγκεκριμένα:

α. την παραχώρηση χρήσης του χώρου εμβαδού 456τ.μ. υπό τα στοιχεία ΑΒΓΔΕΑ (σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα που ακολουθεί), εκτεινόμενου μεταξύ του χώρου στάθμευσης (P6) του Ο.Τ. 470 (δυτικά αυτού) και της κεντρικής πύλης εισόδου του νέου στρατοπέδου «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ» (το οποίο θα εδρεύει εντός των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων του στρατοπέδου «ANXHΣ ΦΑΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» επί της οδού Σωρανού Εφεσσίου ), προκειμένου (έξωθεν της κεντρικής πύλης του νέου στρατοπέδου), να δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας και ελέγχου εισερχομένων - εξερχομένων οχημάτων.

β. η γνωμοδότηση δίνεται, μετά τις διαβεβαιώσεις της αιτούσας αρχής (13η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ» / 4ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ότι όλες οι κατασκευές που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν χαμηλό αποτύπωμα και δεν θα αλλοιώνουν το φυσικό περιβάλλον, θα είναι φορητές (όχι μόνιμες), θα επιτρέπουν την απρόσκοπτη προσέγγιση των κατοίκων επί και πέριξ της οδού Νευροκοπίου και της οδού Σωρανού Εφεσίου και επιπρόσθετα θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθόσον θα υφίσταται στρατιωτικό προσωπικό στον υπόψη χώρο, όλο το 24ωρο.

γ. η παραχώρηση του χώρου θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη χρήση (ζώνη ασφαλείας και ελέγχου εισερχομένων - εξερχομένων οχημάτων) και σε περίπτωση κατάχρησης θα αναιρείται και θα επαναφέρεται στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

δ. η παραχώρηση θα έχει ισχύ πέντε (5) έτη και μετά την παρέλευση του συγκεκριμένου διαστήματος, η χρήση του χώρου, θα περιέλθει στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κουκής

Διαβάστηκε 765 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech